Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Има пуканки....

Шала на страна сепак рано е да се суди за тоа каков ќе биде манчестер годинава....

Штета, али ако ништо друго барем продолжува по стапките на неговиот претходник со рушење на рекорди уште од прво коло

Блинд може да игра на позицијата која денеска играше Јанг? Сеа не ми текнува, за Холандија знам играше како lcb и во средина, ама не ми текнува за таму. Мада мислам дека играше. Ако може да игра, не знам што чекаат. Плус може да им покрие и во средина и во одбрана по потреба.

Блинд може да игра на позицијата која денеска играше Јанг? Сеа не ми текнува, за Холандија знам играше како lcb и во средина, ама не ми текнува за таму. Мада мислам дека играше. Ако може да игра, не знам што чекаат. Плус може да им покрие и во средина и во одбрана по потреба.
Да може, ама дечкото повеќе сакал да игра holding midfield. Не би било лошо со Андер на средина ама со повреден Шо еден месец, при негов евентуален трансфер само лев бек е опција или lcb како што велиш.

Prvo poluvreme bea strasno dobri, Van Gal ke gi sredi, dzabe se diga fama volku rano, najbitno od se na Manchester im e toa shto Runi ne izgleda poveke otsecen, ke se vrati na 20+ golovi ovaa sezona, taka mi stoi.

Минатата година Арсенал, сега Јунајтед.. ништо се нема сменето на Кајгана. :coffee: (освен некој скин)

Ajde naredna so CAROT,Di Marija i Kvadrado ke gazat. :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ерм, ај за Видал да правиш фори сфаќам ама за трансфери на Квардадо и на Ди Марија освен весници никој нит зборел нит ништо. Ако те паднале кладилница тоа е друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom