Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Brrr, сега забележав дека Најџел Пирсон има различна боја на очите ... :confused:

Абе луѓе сигурно ќе има дата кога ќе стапи оваа измена на сила. Не е тоа бутни прачка, пиј вино.

Според PDF-от, толку од емитување на ЅК кај нас. Нивното емитување сепак беше последица на неактивноста, инертноста и немањето интерес на нашите медиуми за откупување на ТВ права за емитување фудбалски лиги. Можеби некој ќе откупи нешто, но се сомневам дека ќе добиеме исклучиво спортски канали посветени 24 часа на секакви спортски збиднувања.

Навистина штета за љубителите на спортот. На овој начин единствено може да се зголеми побарувачката за користење на Дримбокси кои повторно нелегално се користат кај нас.

Една солуција би била воведување на месечна претплата кон на пр. СпортКлуб, и можност за стримање на натпревари онлајн на компјутер или мобилен уред (нешто во фазон на Sky Go). Како и да е, ќе навалиме на стримови во периодов што следи, а тоа ретко е добро искуство.

Абе луѓе сигурно ќе има дата кога ќе стапи оваа измена на сила. Не е тоа бутни прачка, пиј вино.
Стапува на сила веднаш, до операторите е, тие АЗСЕНГВГ (агенција за секојдневно еб.ње на грѓаните во гаЗ) ќе вршат контрола викендов и кој не исклучил ќе пуни буџет на ФИРОМ

Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.[DOUBLEPOST=1422559737][/DOUBLEPOST]
Тој со тенок глас на Л што збори, за Ливерпул е.

Хендерсон-Стариџ лопта у простор за СтерЛинг, СтерЛинг сјајно јеануЛа за Ливерпул. :D
:pos:

Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.
Епа сеа место српски коментатори, слушај синхронизирани турски серии.

Епа сеа место српски коментатори, слушај синхронизирани турски серии.
Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не не ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.

сеа ти се гледа?

дајте бе гледајте подобро малце, мислите се ова е заради српските коментари.......пффф......се е за рекламите бе.....почнаа нашиве се повеќе и повеќе да се рекламираат на овие канали и мора некако да ги укинат (нормално ова е по наредба на нашиве шител и анал 5)

И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.[DOUBLEPOST=1422559737][/DOUBLEPOST]
:pos:
Да даде Господ од овој момент да не можеш да отвориш ниеден сајт кај што има стримови за било каков спорт па макар тоа било и светско првенство во биљард у Лихтенштајн.

Ме боли кур дали ти сакаш или нејќеш да слушаш српски, ако ти смета стај го тв-то на муте.
Ја сакам фудбал да глеам а не да ми сецкаат стримови и да ми паѓа нет и коцки да гледам и секој момент да се вадам од памет да не се рокне арапот што се дере Агхуееероооооооооооооооаоиоаиоаиосиоауофусфаиофуаоисоаааааааааааааоаоаооаоаоаоауауауауаууааааааааааааааааааааааааауауаиуаиуауууууууууууууууууууууааааааааааааууууууууууууууууууаааааааааааааааааааааааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom