Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи стварно ме иритира некој кога отсега ќе не прогласи дека сме пласирани во топ 4. Има уште 10 утакмици од кои 4 дерби, а и кој ни гарантира дека останатите ќе ги добиеме? Спуштете се на земја, спорт е ова, се може да се случи.

Би сакал да речам Мојс ви гарантира, ама не сум кадарни ни за 4 да се натегаме. :D

Значи стварно ме иритира некој кога отсега ќе не прогласи дека сме пласирани во топ 4. Има уште 10 утакмици од кои 4 дерби, а и кој ни гарантира дека останатите ќе ги добиеме? Спуштете се на земја, спорт е ова, се може да се случи.
Ја сум најприбран, не ме посочувај мене. Некои и за титула зборат бе...

A кој ќе ве помине ме интересира? Тотенхем?

Јас кога би му давал уште шанса на Јунајтед за ЛШ, во моментов, со оглед на сите срања што им се издесија, повеќе би верувал дека тоа ќе биде на сметка на Арсенал, отколку на Ливерпул. :)

Јас кога би му давал уште шанса на Јунајтед за ЛШ, во моментов, со оглед на сите срања што им се издесија, повеќе би верувал дека тоа ќе биде на сметка на Арсенал, отколку на Ливерпул.
Седи не коби, ќе му ја растуриш на Венгер историјата. Ќе падне во депресија затоа што не сме пласирани последователно n години...

A кој ќе ве помине ме интересира? Тотенхем?

Јас кога би му давал уште шанса на Јунајтед за ЛШ, во моментов, со оглед на сите срања што им се издесија, повеќе би верувал дека тоа ќе биде на сметка на Арсенал, отколку на Ливерпул. :)

Не велам не, јас сум едно 85% сигурен дека сме во топ 4, ама како фудбалски фан еве веќе 15 години, имам видено секакви пресврти, па дури не видам официјално дека ќе играме ЛШ, не верувам.

Судењево во глобала станува катастрофа.

Значи, штом фан на Јунајтед го вика тоа ...

Оштетени Јунајтед, чист црвен беше ова играње со рака на голманот на ВБА надвор од 16те метри. Незнам како ова остана несанкционирано од судиите, маломорген дека некој од главниов или линискиов не го видоа ова, преочигледно беше.

Има некој/некаде видео од настанот?

Има некој/некаде видео од настанот?
Не ти треба видео, голманот истрча надвор и ја утна топката и истата го погоди во рака, доколку не беше тој контакт Ван Перси празен гол ќе имаше пред него, а и да не беше тоа случај, секое играње на голманот надвор од 16те метри се казнува со директен црвен, али тука па и спречи чист гол.

Не ти треба видео, голманот истрча надвор и ја утна топката и истата го погоди во рака, доколку не беше тој контакт Ван Перси празен гол ќе имаше пред него, а и да не беше тоа случај, секое играње на голманот надвор од 16те метри се казнува со директен црвен, али тука па и спречи чист гол.
Не се казнува секое играње со рака на голманот надвор од 16 метри со директен црвен картон. Ако на пример голманот ја фати топката во раце во шеснаесетникот и случајно пример се излизга надвор од него со топката во раце тогаш му се дава жолт картон и индиректен удар. Ама ако пресечува топка како Вајдерфелер во Наполи-Дортмунд тогаш тоа е чист црвен.

Не се казнува секое играње со рака на голманот надвор од 16 метри со директен црвен картон. Ако на пример голманот ја фати топката во раце во шеснаесетникот и случајно пример се излизга надвор од него со топката во раце тогаш му се дава жолт картон и индиректен удар. Ама ако пресечува топка како Вајдерфелер во Наполи-Дортмунд тогаш тоа е чист црвен.
Зборам за вакви играње, ако истрча надвор и наместо со нога или незнам, гради, глава сеедно, игра со рака и со тоа оневозможува движење на топката, обично во правец кон неговиот гол.

Да не ја удреше топката со рака, Перси имаше топка во нозе и празен гол.

Ne zboram za toa, nego koga veke e izlezen golmanot i go sprecuva dvizenjeto na topkata so raka, namesto so noga ili glava, gradi, sveedno.

Да, да разбрав како било еве сега и коментар во живо прочитав дека дефинитивно било за црвен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom