Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.872
- Поени од реакции
- 52.950
За среќа, ретко има такви досадни моменти.Досадно е на темава кога Манчестер победува.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За среќа, ретко има такви досадни моменти.Досадно е на темава кога Манчестер победува.![]()
Ај порадувајте се уште малце...За среќа, ретко има такви досадни моменти.

Го гледав дечково на две утакмици (Бенталеб) и комотен делува, желен за докажување, не паничи. Веројатно е подобра опција.Што им е филмот на Тотенхем со Бенталеб во средина а Паулињо на клупа?![]()
Што им е филмот на Тотенхем со Бенталеб во средина а Паулињо на клупа?![]()
Не паничам, многу ми е гајлеГо гледав дечково на две утакмици (Бенталеб) и комотен делува, желен за докажување, не паничи. Веројатно е подобра опција.
Поише одговара Челзи да тепа него Тотенхем... Не бе ти да не паничиш, туку Арапов не паничи кога игра, комотен е на топкаНе паничам, многу ми е гајлеПоише одговара Челзи да тепа него Тотенхем...
Туку чудна ми беше одлукава, Паулињо е доста стабилен играч а Бенталеб некако мнгу ми е млад да се врла во оган во ваква утакмица.
[DOUBLEPOST=1394298083][/DOUBLEPOST]
Се спремаат за http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-сценарист-Натпревар.72777/#post-6478232 бомбашот награда ќе доделувал па да ја чапнат

Јас одамна го викам тоа, и така еден исти муабет на две теми се врти ама одма ќе се крене револуција, заебиМојс тепа, сите ќутите... коа губи 15 страни има испишано. Happy?
Интересно ќе биде следниот викенд. Мноооогу интересно
*stands up* Патем јас вака од публика би предложил да не се отвара тема пошто некако се губи жарот и се поделуваат членовите, едни пишуваат у темава, други у другата тема. Али нека одлучат надлежните. *sits down*

Што им дава Мурињо да шмркнат бе? Или овој на своја рака донел нешто од Русија?
https://vine.co/v/MqiD6mQWlYv
Хаха фаца, го удри јако ова.