Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Значи стварно ме иритира некој кога отсега ќе не прогласи дека сме пласирани во топ 4. Има уште 10 утакмици од кои 4 дерби, а и кој ни гарантира дека останатите ќе ги добиеме? Спуштете се на земја, спорт е ова, се може да се случи.
Би сакал да речам Мојс ви гарантира, ама не сум кадарни ни за 4 да се натегаме. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Значи стварно ме иритира некој кога отсега ќе не прогласи дека сме пласирани во топ 4. Има уште 10 утакмици од кои 4 дерби, а и кој ни гарантира дека останатите ќе ги добиеме? Спуштете се на земја, спорт е ова, се може да се случи.
Ја сум најприбран, не ме посочувај мене. Некои и за титула зборат бе...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
A кој ќе ве помине ме интересира? Тотенхем?

Јас кога би му давал уште шанса на Јунајтед за ЛШ, во моментов, со оглед на сите срања што им се издесија, повеќе би верувал дека тоа ќе биде на сметка на Арсенал, отколку на Ливерпул. :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Јас кога би му давал уште шанса на Јунајтед за ЛШ, во моментов, со оглед на сите срања што им се издесија, повеќе би верувал дека тоа ќе биде на сметка на Арсенал, отколку на Ливерпул.
Седи не коби, ќе му ја растуриш на Венгер историјата. Ќе падне во депресија затоа што не сме пласирани последователно n години...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
A кој ќе ве помине ме интересира? Тотенхем?

Јас кога би му давал уште шанса на Јунајтед за ЛШ, во моментов, со оглед на сите срања што им се издесија, повеќе би верувал дека тоа ќе биде на сметка на Арсенал, отколку на Ливерпул. :)
Не велам не, јас сум едно 85% сигурен дека сме во топ 4, ама како фудбалски фан еве веќе 15 години, имам видено секакви пресврти, па дури не видам официјално дека ќе играме ЛШ, не верувам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.912
Поени од реакции
67.588
Судењево во глобала станува катастрофа.

Значи, штом фан на Јунајтед го вика тоа ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.278
Поени од реакции
46.704
Оштетени Јунајтед, чист црвен беше ова играње со рака на голманот на ВБА надвор од 16те метри. Незнам како ова остана несанкционирано од судиите, маломорген дека некој од главниов или линискиов не го видоа ова, преочигледно беше.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.420
Има некој/некаде видео од настанот?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.278
Поени од реакции
46.704
Има некој/некаде видео од настанот?
Не ти треба видео, голманот истрча надвор и ја утна топката и истата го погоди во рака, доколку не беше тој контакт Ван Перси празен гол ќе имаше пред него, а и да не беше тоа случај, секое играње на голманот надвор од 16те метри се казнува со директен црвен, али тука па и спречи чист гол.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.420
Не ти треба видео, голманот истрча надвор и ја утна топката и истата го погоди во рака, доколку не беше тој контакт Ван Перси празен гол ќе имаше пред него, а и да не беше тоа случај, секое играње на голманот надвор од 16те метри се казнува со директен црвен, али тука па и спречи чист гол.
Не се казнува секое играње со рака на голманот надвор од 16 метри со директен црвен картон. Ако на пример голманот ја фати топката во раце во шеснаесетникот и случајно пример се излизга надвор од него со топката во раце тогаш му се дава жолт картон и индиректен удар. Ама ако пресечува топка како Вајдерфелер во Наполи-Дортмунд тогаш тоа е чист црвен.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.278
Поени од реакции
46.704
Не се казнува секое играње со рака на голманот надвор од 16 метри со директен црвен картон. Ако на пример голманот ја фати топката во раце во шеснаесетникот и случајно пример се излизга надвор од него со топката во раце тогаш му се дава жолт картон и индиректен удар. Ама ако пресечува топка како Вајдерфелер во Наполи-Дортмунд тогаш тоа е чист црвен.
Зборам за вакви играње, ако истрча надвор и наместо со нога или незнам, гради, глава сеедно, игра со рака и со тоа оневозможува движење на топката, обично во правец кон неговиот гол.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.912
Поени од реакции
67.588
Да не ја удреше топката со рака, Перси имаше топка во нозе и празен гол.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.278
Поени од реакции
46.704
Ne zboram za toa, nego koga veke e izlezen golmanot i go sprecuva dvizenjeto na topkata so raka, namesto so noga ili glava, gradi, sveedno.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.420
Да, да разбрав како било еве сега и коментар во живо прочитав дека дефинитивно било за црвен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom