Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ист сум ко Али Сисоко, само деснак. Не го негирам фактот дека сум дрво. Али ова дрво ти даде гол. ТИ ДАДЕ ГОООЛ !!!

И полоши играчи им давале голови на подобри голмани...тоа не го негира фактот дека си:
050206-38.jpg

Луѓе....ајде вака.....нека биде провизорно 8-9 март, за да има време да се направат екипи и да се соберат луѓе, за да им одговара терминот. Сите договорете се во фан клубовите и пишете тука за да знаеме дека сте се собрале.

Бива?

ОФТОПИК СТЕ БЕ!!![DOUBLEPOST=1392939282][/DOUBLEPOST]
Луѓе....ајде вака.....нека биде провизорно 8-9 март, за да има време да се направат екипи и да се соберат луѓе, за да им одговара терминот. Сите договорете се во фан клубовите и пишете тука за да знаеме дека сте се собрале.

Бива?
Далеку е малце бе.. Дај да видиме до викендот што ќе биде.. АКо се соберат до недела екипи може да почнеме од наредната недела.. Тогаш иам колоквиуми баш, ќе неам многу време екскурзии да си праам. :D Кажав јас мое мислење, ама овие од Челзи важни се праат. :)

Далеку е малце бе.. Дај да видиме до викендот што ќе биде.. АКо се соберат до недела екипи може да почнеме од наредната недела.. Тогаш иам колоквиуми баш, ќе неам многу време екскурзии да си праам. :D Кажав јас мое мислење, ама овие од Челзи важни се праат. :)

Епа баш поради ова, мислам дека е подобро да се даде повеќе време. Сега, не сакам да ти навлагам во плановите ама 2 часа за рекреација, во колоквиумска недела мислам дека добро ќе ти дојдат :D

Епа баш поради ова, мислам дека е подобро да се даде повеќе време. Сега, не сакам да ти навлагам во плановите ама 2 часа за рекреација, во колоквиумска недела мислам дека добро ќе ти дојдат :D
Иначе вие сте ти, Рики и Скаузер88 така? Зошто не го викнете сењор @Malcolm van den Сабаховић ? :D

Абе лепотани... заборавате дека и вие сте за Бамбер? :P

Абе лепотани... заборавате дека и вие сте за Бамбер? :P
Ај види јас за која екипа иам отворено тема и после види ти за која екипа имаш. :D Не бе, да се уозбилеме малце, ај ќе се договориме викендов, ќе напраам јас екипа, направете и вие, ќе направат и од Арсенал сигурно.. :) @Донев те задолжувам тебе, без разлика дали играш или не, екипа да видам!! Може да ја земеш и @dragonsky како навивачка.

Ако има парична награда за побединиците, одма идам, да можам да ги извадам парите за картата до Скопје. :D

И дај некој од овие од Челзи нека пише нешто бе!!!
Ја фудбал неам играно од 2008 година (не се брое на 1ви мај оваа година ради пијанство), поради повреда кариерата ми заврши прерано, сега сум у тренерски води, го водам Пирин Разлог на ФМ 14ката. За другите не знам, ваљда имат обврски со клубот :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom