Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Залетавме филмови упм. :vozbud: Може неделава Ливерпул - Арсенал и Јунајтед - Челзи да се играат.. 2та тима кои играат меѓу себе ќе си се договорат кога и каде, после победниците и поразените ќе си играат меѓу себе, подругата недела, пак сами ќе си договорат термин. На крај и тие 2 што не играле меѓу себе, ќе си напраат по една ако имаат желба и така. Ем еден вид турнир, ем секој со секој, ем забава, ем јасно е оти претходната недела немало ПЛ, оти сите се засакавме тука. :D

Aj може така да се направи, на една недела да се игра. Ова домашна лига. Нека помине едно коло па првите два тима да напрајме да играат со тимови од останатите лиги :D

Aj направете нова тема а? Фан Клуб Леагуе

И така да се направи еден континуитет, па и подобар систем да се развие.

Имаше пред 2-3 год иницијатива и знам само дека од форумов се собравме ние од арсенла и изигравме меѓу нас. Коа дадовме предлог за со други фан клубови никој не се јави така да и ова најверојатно ќе остане празен моабет....

Aj може така да се направи, на една недела да се игра. Ова домашна лига. Нека помине едно коло па првите два тима да напрајме да играат со тимови од останатите лиги :D

Aj направете нова тема а? Фан Клуб Леагуе

И така да се направи еден континуитет, па и подобар систем да се развие.
Немора тема бе, остај ги сеа вие од Баерн нека са праат пак најјаки ка ќе нема со кој да играат. :pos:[DOUBLEPOST=1392938288][/DOUBLEPOST]
Имаше пред 2-3 год иницијатива и знам само дека од форумов се собравме ние од арсенла и изигравме меѓу нас. Коа дадовме предлог за со други фан клубови никој не се јави така да и ова најверојатно ќе остане празен моабет....
Оти бре, еве ќе напрајме 3 екипи, да се соберат и овие од Челзи, што уопште не не дружат, не знам оти... И ќе си имаме 4 екипички.. Доволно е да се истрчуваме еднаш неделно. :)

Немора тема бе, остај ги сеа вие од Баерн нека са праат пак најјаки ка ќе нема со кој да играат. :pos:[DOUBLEPOST=1392938288][/DOUBLEPOST]
Оти бре, еве ќе напрајме 3 екипи, да се соберат и овие од Челзи, што уопште не не дружат, не знам оти... И ќе си имаме 4 екипички.. Доволно е да се истрчуваме еднаш неделно. :)

Оти исто вака се собиравмо договаравмо кој со кого па лиги табели итн.

некако дежа ву ми е моабетов. Супер би било да се оствари од тетово ќе дојдам ако можам, имам одено 2-3 пати во ск за фудбал...

Брат, Рики ти е Али Сисоко во фудбалскиот свет. Сака да игра фудбал....ама не знае.
И тој даде гол, што не значи дека сакал да даде гол...туку алиби шут, колку да не биде топката во него.

A posho se malce ekipi,da napraite Evropska Liga (Chelsea,Liverpool,United,Arsenal,Bayern,Real,Barsa,Milan,Juve,Inter..) :D

Рики Vs Раде

Ќе треба и првите редови од трибините да се празни, биче жустро.

Брат, Рики ти е Али Сисоко во фудбалскиот свет. Сака да игра фудбал....ама не знае.
И тој даде гол, што не значи дека сакал да даде гол...туку алиби шут, колку да не биде топката во него.
Ист сум ко Али Сисоко, само деснак. Не го негирам фактот дека сум дрво. Али ова дрво ти даде гол. ТИ ДАДЕ ГОООЛ !!!

A posho se malce ekipi,da napraite Evropska Liga (Chelsea,Liverpool,United,Arsenal,Bayern,Real,Barsa,Milan,Juve,Inter..) :D
Многу ќе дојде така.. :) Нека си напраат и они внатре во секое првенство, па може прваците во финален турнир. :P А овие од Бундесот може да си играат викторија бавацрите, а Игорче да им брани. :icon_mrgr:

И дај некој од овие од Челзи нека пише нешто бе!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom