Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете зашто сакам да освои Сити титула, нема да има кој да се курчи :D

Богами у право си изгледа. :icon_lol:

Него оти пак го отпишуваш Луверпул? Само 6 поени е од Челзи. :)

Па во право сум. Арсенал играше против Ливерпул на гости, тим што има 11 победи дома, а Сити и нивните 100 дадени гола против Норич кој има 4 победи дома, Арсенал не ни беше фаворит на Енфилд.

Факт е дека ни Сити не е непобедлива машина кога му ги нема клучните играчи.

Пишуваш глупости. Знаеш зошто? Затоа што си нервозен ради денес што Арсенал изгуби и почна да ги кини конците за титула. Ама у ред е.
Знаеш кај грешиш? У тоа што пишуваш дека е срамотно ова за Сити, а погледни го твојот Арсенал. Па побогу Сити играше нерешено, не изгуби, а играше нерешено ради најакиот тактичар у ПЛ - Пелегрини кој го вади Негредо за Коларов. За разлика од несериозниот Арсенал кој немаше никаква игра, никаков концепт и добро засилување во зимски преоден рок, засилување кое беше донесено на позајмица - повреден. Срамотно е тоа што се дешава во вашиот клуб и какви луѓе го водат. Ама жал ми е за Венгер. За вас фановите што се ситите на вакви киксеви на Сити против Норич или Челзи против Вест Хем што неможеле да дадат гол не ве жалам, затоа што славевте титула пред некое време на форумов.:D

За киксот на Сити немам што да искоментирам. Иде на душа на Пелегрини дефинитивно. Човекот се губи, луциден е, не знае кај тера, баш ова го коментирав со другари и ми тврдеа дека е класа тренер и ја земаа Малага за репер. :D Му благодарам на Норич, помогна многу со нерешеново затоа што на табела можеби бегаме само 1 бод пред Арсенал и Сити, ама ќе изврши многу притисок. Сеуште ништо не се знае, има уште многу да се игра до крај, ама ќе видиме кој ќе биде шампион, следуваат тешки дуели за сите претенденти и ќе видиме кој ќе се смее на крај последен.

1798722_672610296135982_1333086321_n.jpg

Пишуваш глупости. Знаеш зошто? Затоа што си нервозен ради денес што Арсенал изгуби и почна да ги кини конците за титула. Ама у ред е.
Знаеш кај грешиш? У тоа што пишуваш дека е срамотно ова за Сити, а погледни го твојот Арсенал. Па побогу Сити играше нерешено, не изгуби, а играше нерешено ради најакиот тактичар у ПЛ - Пелегрини кој го вади Негредо за Коларов. За разлика од несериозниот Арсенал кој немаше никаква игра, никаков концепт и добро засилување во зимски преоден рок, засилување кое беше донесено на позајмица - повреден. Срамотно е тоа што се дешава во вашиот клуб и какви луѓе го водат. Ама жал ми е за Венгер. За вас фановите што се ситите на вакви киксеви на Сити против Норич или Челзи против Вест Хем што неможеле да дадат гол не ве жалам, затоа што славевте титула пред некое време на форумов.:D

За киксот на Сити немам што да искоментирам. Иде на душа на Пелегрини дефинитивно. Човекот се губи, луциден е, не знае кај тера, баш ова го коментирав со другари и ми тврдеа дека е класа тренер и ја земаа Малага за репер. :D Му благодарам на Норич, помогна многу со нерешеново затоа што на табела можеби бегаме само 1 бод пред Арсенал и Сити, ама ќе изврши многу притисок. Сеуште ништо не се знае, има уште многу да се игра до крај, ама ќе видиме кој ќе биде шампион, следуваат тешки дуели за сите претенденти и ќе видиме кој ќе се смее на крај последен.

Не ме ставај мене у тие што славеле титула оти јас барем никогаш не сум кажал дека сме фаворити или дека титулата е завршена работа. Па нормално е дека ќе се радувам на киксеви на Сити и Челзи, треба будала да сум да не е така. Ги знам јас многу добро сите слабосити што ги има Арсенал, не мора да ми ги кажуваш, само поентата и мене ми беше дека ништо не е готово, никој не може да знае како на крајот ќе испадне оваа сезона во лигава, сите не залажува фактот еден тим ќе тргне силни неколку кола и одма Сити не незапирлив, сигурен фаворит за титуала. Арсенал изиграл неколку утакмици во серија и има пет бода предност на врвот и одма у ноември и ете ги муабетите- само да не изгубат од Сити и Челзи и сигурна им е титулата. Сега трендот е на Челзи, го уништи Сити минатото коло сега е прв на табелата, сигурни фаворити за титулата се, а тоа што разликата на Челзи е промелива за само едно коло на 12 кола до крајот пак тоа ништо не значи.

Пингајте го моронот Пирс Морган ака македонскиот Филе. Прашајте го зошто не пиша денеска '' BOOM ''.
Ако го нема деактивирано профилот.

Не, сега гледам. Пишал дека Хазард сеуште бил преценет :cuc:

Кога ке ми текне, Мојс целиот исмеван и тролан сезонава, само 1 гол прими на Енфилд, а Професоров 5 комада. :D
Да да, поради едниот гол примен на Енфилд сите го исмеваат Мојс :rolleyes:
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 18:43 ---
Ете зашто сакам да освои Сити титула, нема да има кој да се курчи :D
Како нема, ние тогаш ќе се курчиме :icon_mrgr:

Последно уредено од модератор:
Да да, поради едниот гол примен на Енфилд сите го исмеваат Мојс :rolleyes:
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 18:43 ---

Како нема, ние тогаш ќе се курчиме :icon_mrgr:

Ako прочиташ уште еднаш, и потоа уште еднаш на глас, ама пополека, ке увидиш дека не е наведено дека пишува дека Мојс е тролан и исмеван само заради резултатот од Енфилд. ;)

Последно уредено од модератор:
Од кога, завршување пред ваков Јунајтед е успех?

Не не, муабетот ми беше ако ги изгубиме од сите топ 6 екипи, ќе завршиме 6ти, а тој вика имаме шанси да се бориме за титула. То мислев.

Ливерпул прераснува во многу сериозна екипа во моментов.
Кога ке ми текне дека пред 3-4 години можеше да банкротира а каде е сега, ептен милина ми станува. Денеска прекрасна игра, ке пукаат петарди пак, за Ливерпул новата година е до мај!

Овој Раутлиџ е звер,го памтам дека на фифа 2006ката лом праеше во Тотенхем на manager mode.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom