Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пелегрини е ѕвер! Измена ала Манчини прај! Го вади Негредо го става Коларов! :pos:

Вака у стил на фановите на Арсенал " Лилеее поздрав од врвот " .It's not done yet , but the feeling is good :vozbud:

Чекај, чекај, Сити изигра реми без голови со Норич-еден од најскапаните тимови во лигата, Сити шо има дадено 100 гола.

Ете одма се осеќам поарно, оти ова што на Сити му денес се случи е поголем кикс од тешкиот пораз на Арсенал.

Резултати како овој, или оној од пред две кола на Челзи со В.Хем сепак ми даваат малку надеж дека за Арсенал не е се изгубено дури и ако Арсенал не може да ги добие дуелите со своите директни конкуренти од Топ6, оти ако Сити и Челзи освоеа три бода на тие утакмици веќе ќе имаа солидна предност на првите две позиции, вака сеуште е се отворено, па и Ливерпул еве го не е така далеку, а ги чека и Сити и Челзи на Енфилд (каде се надевам ќе им го направи истото ако може и полошо како на Арсенал денеска).

Прдат прдат Челзијашите на врвот :D :D А викаја по некој дечиња од кај нас, шо пишеа така :))))
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 18:00 ---
Чекај, чекај, Сити изигра реми без голови со Норич-еден од најскапаните тимови во лигата, Сити шо има дадено 100 гола.

Ете одма се осеќам поарно, оти ова што на Сити му денес се случи е поголем кикс од тешкиот пораз на Арсенал.

Резултати како овој, или оној од пред две кола на Челзи со В.Хем сепак ми даваат малку надеж дека за Арсенал не е се изгубено дури и ако Арсенал не може да ги добие дуелите со своите директни конкуренти од Топ6, оти ако Сити и Челзи освоеа три бода на тие утакмици веќе ќе имаа солидна предност на првите две позиции, вака сеуште е се отворено, па и Ливерпул еве го не е така далеку, а ги чека и Сити и Челзи на Енфилд (каде се надевам ќе им го направи истото ако може и полошо како на Арсенал денеска).

Ако изгубиме од сите топ6 тогаш ќе завршиме пред Јунајтед.

Последно уредено од модератор:
Прдат прдат Челзијашите на врвот :D :D А викаја по некој дечиња од кај нас, шо пишеа така :))))
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 18:00 ---

Ако изгубиме од сите топ6 тогаш ќе завршиме пред Јунајтед.

Од кога, завршување пред ваков Јунајтед е успех?

Последно уредено од модератор:

Сигурно брат. Ти верувам. У право си 100%. Ова што направи Сити е посрамно од тоа што Арсенал изгуби 5-1 со 4 гола за 17 минути. Истиот Арсенал што од Сити го јадеше немиен.

I pred sezona i sea uste sum so istiot stav, nema konkurencija megju treneri Murinjo u ligava ...
Si igra kurtasak, mindgames do jaja, pred 4 meseci vika Siti ni se jedina konkurencija za titula a Arsenal im begase dosta bodovi ( a posle pobedata so Siti vika ne bile favoriti za titula, gi kine ), mu se obesija za jajca poradi taa izjava, denes voala, Arsenal 11 gola prima od gostuvanjata protiv Siti i Liverpul, ebate timot kadaren za titula, so taa odbrana i precenet glaven napagac ko onoj staticaron sto go imaat napred toa e, standard, bitka za LS. Ne mi e uste jasno kako treneriste ko Wenger skoro dekada si dozvoluva takov kadar u ekipa, pa nek si donese nekoj kvaliteten tehnicki direktor sto ke mu pomaga pri kroenje na transfer politika, totalna enigma mi se Arsenal i Wenger u toj pogled, milion prasalnici. Kaj Siti sve e isto samo Mancini go nema, sve ok osven trener, neka napraat nekakov napor Klop da go donesat bel den i oni da vidat, ili eventualno da go vratat Hajkens od penzija, kade so ovoj nubov sto go vadi Negredo za Kolarov a brka pobeda, dobar si e za timovi ko Malaga, tolku.

Сигурно брат. Ти верувам. У право си 100%. Ова што направи Сити е посрамно од тоа што Арсенал изгуби 5-1 со 4 гола за 17 минути. Истиот Арсенал што од сите го јадеше немиен.

Па во право сум. Арсенал играше против Ливерпул на гости, тим што има 11 победи дома, а Сити и нивните 100 дадени гола против Норич кој има 4 победи дома, Арсенал не ни беше фаворит на Енфилд.

Факт е дека ни Сити не е непобедлива машина кога му ги нема клучните играчи.

Aрсенал константен.
Ливерпул заслужува и те како да игра во ЛШ.
Не бидите Топџии останатите, убаво е да си на врвот ама има уште многу да се игра. Не е ова Бундес или Сериа А.

Кога ке ми текне, Мојс целиот исмеван и тролан сезонава, само 1 гол прими на Енфилд, а Професоров 5 комада. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom