Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ево нас опет!

П.С. Голот на Сандро беше ремек дело. :cuc:

Оф топик

Hull City Starting Line-Up: McGregor, Elmohamady, Figueroa, Davies, Bruce, Meyler, Huddlestone, Livermore, Brady, Koren, Sagbo
Hull City Subs: Harper, Rosenior, Faye, Chester, Graham, Boyd, Gedo

Liverpool Starting Line-Up: Mignolet, Flanagan, Toure, Skrtel, Johnson, Lucas, Gerrard, Henderson, Moses, Sterling, Suarez
Liverpool Subs: Jones, Agger, Sakho, Allen, Alberto, Aspas, Coutinho

Нема збор, чист пенал беше, само незнам каде тргна Лорис....

TintedUnfortunateBrant.gif

kolku pederski iznuden penal, ko runi protiv arsenal pred nekoja godina, namerno udiranje u racete na golmanot ( u situacija koga samo toa im preostanuva so ogled deka nisto ne moze da prai so topkata ), kontakt koj nikako ne mozat da go izbegnat oni.

This.

Виде дека неможе ништо да напраи и откога му помина едната нога ја завлече другата во голманот...

This.

Виде дека неможе ништо да напраи и откога му помина едната нога ја завлече другата во голманот...
Velbek uste koga trgna po topkata znaese sto tocno ke prai, ne se izbegnuva ovoj kontakt, najpederski e a sudiite vo golem broj od slucaite nasednuvaat na vakvi bedni potezi, ali jebiga, celta gi opravda sredstvata vo slucajov, gubea 2-1, mn im znacat 3 boda od denes na United.
--- надополнето: 1 декември 2013 во 14:20 ---
Nego reakcijata na Soldado mislam, koga Snadro dade gol. :cuc:

Стварно е опаднат квалитетот на ЕПЛ екипа како Тотенхем дома се мачи со екипи од средина на табелата (n)

Ова ќе беше особено трагично ако и самиот Тотенхем не беше екипа од средината на табелата.

Добра утакмица испадна и покрај тоа шо 2ца ногу преценети тренери учествуват у неа.

Ти си првиот од кого слушам пофални зборови за Мојс :D

4 голови ама фудбалот не беше ништо посебно, може премали ми беа очекувањата па задоволен сум од утакмицата ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom