Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Jack Wilshere@JackWilshere
Just to clarify a few things....again! Seems to be a trend in this country, poor journalism in my eyes! I wasn't referring to Janujaz...The question was should foreign players be allowed to play for England, and in my opinion I don't think they should! He is a great player...I wish he was English! I'm sure most of you agree with me even if some journalist are trying to make me look bad....again!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
сега па Руни, Стерлинг, Јанг, Јагјелка, Велбек и остали ќе се навредат :icon_lol:

п. с. inb4 ме исцитирате, се заебавам, сакам да кажам сеа ќе го испревртат и ова и ќе пишат рекол само чистокрвни Англичани.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Првото најпогодено е, леле на почетокот од каде се немав во букмаркс :facepalm:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Whenever Arsenal gave a trial to a Centre Half the other players loved to wind up Keown saying the new lad was a worldie.

This happened when Igors Stepanovs had a trial. The players knew he was pony but it wound up Keown so they bigged him up massively. His trial ended & a few wks Later who should turn up but Igors who'd been signed on.

A player asked Arsene why he'd signed him & AW answered he'd heard the players Saying how great he was so he decided to take a gamble on him!

At HT at OT during the mauling Dwight Yorke asked Parlour where we'd got Igors

From and how the hell did he end up an Arsenal player? "It's a long story!" Replied Parlour.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
кога даде Јорк хет трик тогаш да го демантира Фергусон што го искритикува дека попуштил, Степановс бил најкрш играч на цела утакмица :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Will you marry me ?!
хаха од тој натпревар само хајлајтс имам ѕирнато ама на секоја можна најава кога се ближи Арсенал - Ман Утд дербито мора да е спомнат Степановс и тоа од фанови на Арсенал така да сигурно мора да е еден од најкрш играчите што ви го носеле дресот :) За Јорк јасно ми е од книги што имам читано, него Фергусон го наапал недела дена пред утакмицава дека е мрза светска класа и затоа овој да му докаже кило сол изел буквално ама џабе кога го продал и така летото, изгубил мотивација.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
хаха од тој натпревар само хајлајтс имам ѕирнато ама на секоја можна најава кога се ближи Арсенал - Ман Утд дербито мора да е спомнат Степановс и тоа од фанови на Арсенал така да сигурно мора да е еден од најкрш играчите што ви го носеле дресот :) За Јорк јасно ми е од книги што имам читано, него Фергусон го наапал недела дена пред утакмицава дека е мрза светска класа и затоа овој да му докаже кило сол изел буквално ама џабе кога го продал и така летото, изгубил мотивација.

Значи Не, ако читам меѓу редој. Така ? :))))))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom