dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Фотошоп.Венгер е французин нема шанса него да му ја дадат.
Фотошоп.Венгер е французин нема шанса него да му ја дадат.
Шо му фалеше на О'Нил, исто пред 2 сезони ми се чини беа вака загрозени па се спасија, дури до кај 12-13 место стигнаа. Немаа трпение со него, затоа ќе менуваат ко чорапи.По којзнае колку години, Сандерленд конечно земаа квалитетен менаџер. Тек сеа се надевам дека нема да испаднат.
Со тие скапи трансфери, на Вила за влакно во 2 сезони по ред му избега учество во ЛШ, и играчи како Бери, Милнер, ги продадоа троструко од нивната вредност, дури и Даунинг беше продаден за дупло поголема сума. Ако сакаш успех, мора да ризикуваш а со вакви младичи како Сандерленд и сега Вила, најмногу што можиш да достигниш е средина на табела.Правеше скапи трансфери, Астон Вила еве ја уште не може да се оправи од тоа. Ми се свиѓа моделот на Астон Вила, ВБА еве и сега Сандерленд, играње на младичи кои се анонимуси и немаат огромна трансфер цена за оправдување.
Да ама ако збориме за финансиски стабилни клубови, Астон Вила е/беше све само тоа неСо тие скапи трансфери, на Вила за влакно во 2 сезони по ред му избега учество во ЛШ, и играчи како Бери, Милнер, ги продадоа троструко од нивната вредност, дури и Даунинг беше продаден за дупло поголема сума. Ако сакаш успех, мора да ризикуваш а со вакви младичи како Сандерленд и сега Вила, најмногу што можиш да достигниш е средина на табела.
Вила отсекогаш била стабилен финанскиски клуб (посебно последниве 6-7 години), имаа златна генерација, која за малку не успеа да избори учество во ЛШ, а сега кога веќе ги продадоа сите играчи, нормално е малку да се цапни на кочница и со млади сили да се оди полека кон врвот, иако не сум сигурен во толку силна лига каде што клубовите трошат како луди, ќе успеат повторно да стигнат на тоа ниво.Да ама ако збориме за финансиски стабилни клубови, Астон Вила е/беше све само тоа неверојатно сакаат основа да направат вака со младиве па тек тогаш да отидат чекор нанапред
![]()
Го пробавме ова со Ливерпул и не ни успеа еве ги пред наснајдобар е моделот на баерн, секоја година купувај го најдобриот играч на конкурентот и свиркај си...![]()
И ние така направивме беАми кко Сити ќе си купиш од Арсенал и ќе си земиш титула. Тие од Ливерпул.
Уживај бе ти, на темава има некои шо не ни знаат дека Брус бил на Сандерленд...^^ Ауу кој кикс го имам направено...мислев на Стив Брус, а сум пишал Хјуз![]()
Што е толку добар овој ?По којзнае колку години, Сандерленд конечно земаа квалитетен менаџер. Тек сеа се надевам дека нема да испаднат.