Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку не сме навикнати на промена на тренери и не знаеме како да реагираме сеуште, дај тоа споделете некој совет од ваша страна, бидете малку хумани :icon_mrgr:
После првата утакмица симни си слика од него на touchline дур стои, глеј само на сликата шо ќе ја симнеш да се гледа знакчето ваше на неговото палто/сако/капут/јакна/тренерка, пули се у сликата така и повтарај "Сезонава е наша, он е правиот. Сезонава е наша, он е правиот. Сезонава е наша, он е правиот...."

Или барем само кај нас е така :D

Ќе те пријавам бе, на што личи вакво мислење. Срамота. (n)

Него што мислите, дали Фергусон ќе го тера Мојс од неговите мастики да зима? :D

Тој може да трола 200 години на форумов, мене за еден пост ќе ме пријавуваш (n)

Може тоа во договорот стои :pos:
Замисли го, прва утакмица во Август и излага со мастика во уста или пак ако ја заборави, строто ќе го брка на клупа, за да му ги даде.

Леле филмови правење:ROFLMAO:

Ќе те пријавам бе, на што личи вакво мислење. Срамота. (n)

Него што мислите, дали Фергусон ќе го тера Мојс од неговите мастики да зима? :D

ako zeme od niv da mu ja mislime, to e nesto ko popaj spanjakot koga kje go izede.

Го немаме тоа искуство да бркаме менаџери на пола сезона. Ако се случи тоа ќе бараме совети од фановите на пул и челзи :icon_lol:

Сега малку поозбилна реплика. Не ме мрзеше да проверам и......

Т.Џ. Волворт 40 дена
Лаи Хилдич 6 месеци
Волетер Крикмер 8 месеци
Џими Марфи 4 месеци

Само толку знаеш, па нема да ти замериме :D

се излажав и земав да ја читам темава. Заклучок? Некои ликови мнооогу долго ако не и никогаш немале секс. You need to get laid dudes...

Џими Марфи 4 месеци

lol se gleda deka so lazni iminja probuvas tuka da nametnes fakti. Ovoj e glumec glumese so Stiv Martin vo eden film ama ti ako ne gledas televizija toa e tvoj problem, ustvari vie liverpulcite ne ni imate televizor hahaha hehehe pozz
--- надополнето: 10 мај 2013 во 00:25 ---
се излажав и земав да ја читам темава. Заклучок? Некои ликови мнооогу долго ако не и никогаш немале секс. You need to get laid dudes...
hehe taka ti se cini, eve od pred 2 nedeli ve ebe junajted kako saka. 20-18 hehe

lol se gleda deka so lazni iminja probuvas tuka da nametnes fakti. Ovoj e glumec glumese so Stiv Martin vo eden film ama ti ako ne gledas televizija toa e tvoj problem, ustvari vie liverpulcite ne ni imate televizor hahaha hehehe pozz

hehe taka ti se cini, eve od pred 2 nedeli ve ebe junajted kako saka. 20-18 hehe

imame ama uste gledame na crnobeli
Hehe

Greska si ti izglea i ti ne si ebel ili ustvari ne te ebele hehehehehe. JIMMY MURPHY e irski tekstopisac koj ja prevel MEIN KAMPF od arolf hitler na engleski. vikaat velemajstoro RODZERS crpel inspiracija od nego pozz

Greska si ti izglea i ti ne si ebel ili ustvari ne te ebele hehehehehe. JIMMY MURPHY e irski tekstopisac koj ja prevel MEIN KAMPF od arolf hitler na engleski. vikaat velemajstoro RODZERS crpel inspiracija od nego pozz
heh sto da ocekuvam od luzerfulec. dzimi marphi e glumec.
eve ti link od ajem di bi http://www.imdb.com/name/nm0614357/
ima glumeno vo FIST http://www.imdb.com/title/tt0077531/
bas vcera sakaf da go gledam. pisav na internet fist video ama nesto drugo mi se pojavi valjda nekoj rimejk ali barem hepi end imase na kraj

Сега малку поозбилна реплика. Не ме мрзеше да проверам и......

Т.Џ. Волворт 40 дена
Лаи Хилдич 6 месеци
Волетер Крикмер 8 месеци
Џими Марфи 4 месеци

Се надевам знаеш кој е Џими Марфи.Останативе појма неам кои се.
Е во случај да не знаеш - Џими М. бил како care taker manager по фев. 1958 додека не се опоравил Базби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom