Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не викам дека е тачно, али од кај па ти знаеш каков е он приватно? Нит си праел муабет со него, нит си слушнал какви муабети праи надвор од јавноста. Башка и викаат добар hairdryer treatment праел, такада ваков муабет е бајаги веројатен... али сепак мислам дека е фикција.Овој што ја смислил драмава сакал да го понижи Ферги. Стариот никогаш не би разговарал на толку ниско ниво. А и на Руни му е гајле, кога испадна аферата за швалерката нели стариов сакаше да го брка, па 50цент го покани во САД да го направи пејач![]()
Сега малку поозбилна реплика. Не ме мрзеше да проверам и......
Т.Џ. Волворт 40 дена
Лаи Хилдич 6 месеци
Волетер Крикмер 8 месеци
Џими Марфи 4 месеци
Само толку знаеш, па нема да ти замериме![]()
И е најзаслужниот што Јунајтед не згаснал по минхенската несреќа. Собира цела екипа за неколку дена и продолжува до крајот на сезоната додека се опорави Базби. Стигнал до финалето на ФА купот што е неверојатно. Исто сер Боби станал толку добар благодарение на него.Се надевам знаеш кој е Џими Марфи.Останативе појма неам кои се.
Е во случај да не знаеш - Џими М. бил како care taker manager по фев. 1958 додека не се опоравил Базби.
Руни: Шефе, морамо да разговарамо.
Фергусон: Не желим да расправљам са тобом да ли научници могу да оживе диносаурусе, као у филму Парк из доба јуре. Заборави, то се неће десити.
Руни: Није то. Видите, знам да сам рекао и раније да имам уговор још две године, али желим да идем сад. Хоћу трансфер.
Фергусон: Баш желиш то, зар не?
Руни: Да, желим.
Фергусон: Е па не идеш ти нигде, глупане са пресађеном косом. Ја идем, али ти не идеш.
Руни: Шта сте рекли за моју косу?
Фергусон: Нисам спреман да кажем свима, али Вејне, ја одлазим, идем у пензију на крају сезоне, а ти остајеш у клубу.
Руни: Шта? Не, не можете у пензију.
Фергусон: Могу да радим шта год хоћу. Могу да лансирам пиво користећи краљичине гаће и да шутирам плишане мачке ако то хоћу. Ја идем у пензију, али ћу остати у близини да мотрим на тебе.
Руни: Али то не значи...
Фергусон: Да Вејне, то значи баш то. Доводим мог старог пријатеља Дејвида Мојеса да ме замени. Да, долази човек којег си издао и којег си испљувао у својој аутобиографији и којем си касније морао да плаћаш одштету. Чудно, зар не?
Руни: Али...
Фергусон: То је то Вејне. То је оно што добијеш када ме јавно обрукаш...
Руни: Али ја желим у Бајерн.
Фергусон: Ха! А зашто би те они желели? Они су најбољи тим на свету, а ти си само бледа сенка играча какав си некад био. Чак си и овде замењив, ниси више битан. Сада си други пут показао да си нелојалан према клубу, а и више од тога ако рачунамо твој приватан живот.
Руни: Не морам то да прихватим.
Фергусон: Мораш Вејне. Чак и ако идем у пензију, ја сам и даље шеф. Дуго после мог одласка ја ћу и даље бити главни и потрудићу се да испашташ због својих захтева.
Руни: Онда хоћу у Париз.
Фергусон: Иди у Париз. Иди и питај Дејвида Бекама о лекцији коју сам га научио и о томе колико шавова има изнад ока. И поред тога од њега ћеш чути о мени само лепе речи, јер зна да то не би била последња лекција.
Руни: Продајте ме или ћу испричати медијима да се повлачите.
Фергусон: О, па ти ми то претиш момчино? Слободно им кажи. Ја ћу све демантовати, а три дана после тога ћу објавити да идем у пензију. Само да се играм, као што се сад играм са тобом. А кад Мојес дође овде, покушај да не разочараш по други пут у животу.
Фергусон: Када Мојес дође овде, пробај да га поново не испљујеш. Овај пут може ти на суду узети и кућу.
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1320750/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D1%9A%D0%B0+%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%B2%D0%B0+%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0+%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D0%BC+%D0%A0%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%98%D1%83.html
што се чудиш бе, не гледаш цела транскрипта извадиле, гарант им била озвучена просторијата
што се чудиш бе, не гледаш цела транскрипта извадиле, гарант им била озвучена просторијата![]()
oк не сум проверил дали е постирано, сепак ми беше смешно, и смешно ми е што мислиш дека сум поверувалПрво, го има веќе постирано на темава, и второ, незнам како може некој да поверува во таква глупост.
Стариот никогаш не би разговарал на толку ниско ниво.
прашај ги тие што ги има набрканоОвој што ја смислил драмава сакал да го понижи Ферги. Стариот никогаш не би разговарал на толку ниско ниво. А и на Руни му е гајле, кога испадна аферата за швалерката нели стариов сакаше да го брка, па 50цент го покани во САД да го направи пејач![]()