Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Only in your wet dreams... :)

Кое време дојде еј, човек од Евертон побрзо ќе освои ПЛ титула од Ливерпул... :D

Кога сме веќе тука да ве пофалам, одлични сте оваа сезона. Само 30 поени помалку од шампионот, за разлика од ланските 37... па дури и 3 поени повеќе освоено од лани на цели 2 кола до крај! Респект! Rodgers is the man! :D
Го напаѓаш Роџерс а тимот сега ти го води некој полош од него :icon_mrgr:
Некој кој стално го јадеше од Ливерпул :icon_lol:
Ова е ден за славење, не смее туку така да се заборави :vozbud:

Како тоа човек од Евертон? :D

Него, не само тоа што му е сонародник на Фергусон, туку и сограѓанин си одбра.

11 години поминати таму го прават нивен човек. :D Многу ќе се радува на победа на Енфилд... :)

Мислам дека големо влијание за овој избор имаше и тоа што Мојс е Шкот. Ферги кога од Флечер направи фудбалериште... од Мојс ќе направи менаџериште! :D

А ќе освоите тројна круна ? :pos:
Нели Мурињо ќе беше наследникот?

Можеби веднаш не, ама многу брзо - да. Иако многу зависи и од трансферите што ќе се направат. :)

Мурињо - јебеш га... на крај дури и ми е мило што не дојде тој. Човекот менаџира 2 сезони и после себе остава пустош... стварно е можда најјакиот менаџер моментално, ама мене лично не ми е за инстант титули и многу го почитувам изборот на Фергусон. Да го сакаше него, немаше да има никакви проблеми да го доведе. Тој го избра Мојс и тоа е... иако сум доста сигурен дека и со него успехот нема да изостане. :)

Имало луѓе што стварно верувале дека Јунајтед = Фергусон. :D

Јас верувам. :unsure:

Но, ако не е, навистина, сакам да ми се објасни, како тоа Гусон е најдобар тренер на сите времиња.

Не бе кај вас иде Мурињо. Така пиша маестро Malcolm van (шо ти знам натака), таква била судбината, за Пул бил специјалниот печен:ROFLMAO:

Него, не само тоа што му е сонародник на Фергусон, туку и сограѓанин си одбра.

Комшија му бил.
Како помали многу се дружеле и Ферги нормално ко постар му ветил дека ќе се грижи за него додека е жив.

Не бе кај вас иде Мурињо. Така пиша маестро Malcolm van (шо ти знам натака), таква била судбината, за Пул бил специјалниот печен:ROFLMAO:

Не не, уште кога му беше чирак на Боби Робсон, се знаеше дека во ManUre ќе оди. Во последниве неколку години, откако си замина од Челзи, лоботомираниве ваши сигурни беа дека иде Мурињо на местото на вампиров шкотски.

Сега, кога веќе се докажа дека не иде, не ви требал, не сте го сакале. Ко Турција што нејќе во ЕУ, веќе 50 години...

И што е најстрашно?

Сепак испадна дека за Пул има изгледи, за ManUre нема...:vozbud:

Не не, уште кога му беше чирак на Боби Робсон, се знаеше дека во ManUre ќе оди. Во последниве неколку години, откако си замина од Челзи, лоботомираниве ваши сигурни беа дека иде Мурињо на местото на вампиров шкотски.

Сега, кога веќе се докажа дека не иде, не ви требал, не сте го сакале. Ко Турција што нејќе во ЕУ, веќе 50 години...

И што е најстрашно?

Сепак испадна дека за Пул има изгледи, за ManUre нема...:vozbud:
Jaс лично сум секогаш контра Мурињо и мило ми е што не е тој тренер!
И слободно можеш да побараш за да се увериш дека за него сум немал никогаш високо мислење! :icon_lol:

Инаку нека му е со среќа на Мојс, ќе го подржиме уште од старт па што ќе биде нека биде :icon_lol:

Поддршка и од мене за ѓубрето карамелско, да го пренесе успехот од Бедисон парк во кочината ManUre-вска.

Ливерпул 2 дел :icon_lol:
Времето ќе покаже. Сепак не верувам дека до толку ќе се скапаници да паднеме на ваше ниво, на дното :icon_lol:
--- надополнето: 9 мај 2013 во 18:07 ---
Поддршка и од мене за ѓубрето карамелско, да го пренесе успехот од Бедисон парк во кочината ManUre-вска.
Кочината ваша ништо не може да ја замени, за наша среќа :icon_lol:

Mojс е правиот човек за Јунајтед, Мурињо за Челзи. А Бенитез најубаво пак у Ливерпул да се врати и проблемот е решен :)

Моментот кога фановите на пул се надеваат дека наредните 20год Утд нема ништо да освои. Pricless
Луѓе надевајте се пул нешто да освои, а не Утд да не освои.
И за Мојс. Човекот сезони наназад е испред пул со никаков буџет, во Утд покрај поголемиот буџет го има и САФ како ментор, така да ceep calm... тоа што ќе ни се случува, нас ќе ни се случува, а освен освојување титули и реметење на пул што друго би се случувало? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom