Нема ништо такво на официјалната на Манчестер.![]()
На работа немам ФБ и затоа неможам да проверам затоа пишав дека незнам колку е точно или пак странава само зголемуваат популарност иако според мене не се баш до толку батал страна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема ништо такво на официјалната на Манчестер.![]()
Навистина било објавено изгледа, па одма избришено. Попосле ќе го реобјават.На работа немам ФБ и затоа неможам да проверам затоа пишав дека незнам колку е точно или пак странава само зголемуваат популарност иако според мене не се баш до толку батал страна.
А што треба да викамо бе?дека ќе завршимо последни,да цмиздримо.Никој не го спори,а и да сака не може,тоа што го има Саф направено за Јунајтед.Ама ете времињата се менуваат,мора да се навикнемо на промените што следат.Ете гледам вие се навикнавте бес титула,и ништо не ви фали.Муабетите на фановите на ManUre дека се ќе биде ОК и по Фергусон, некако ко да му даваат slightly помало значење на “најдобриот“ тренер во историјата.
Мое мислење е дека Мојс тешко ќе се снајде во Јунајтед, и се мислам дека ќе биде само краткорочно решение се додека не дојде некој друг.
Притисокот ќе биде преголем врз него, сенката на Ферги ќе му виси над глава и можно е, не после привот неуспех, ама бргу после тоа да му дадат отказ.
ова повеќе ми личат на фанови на арсенал откако ги остави перси за јунајтедЕксклузивно, снимки од фановите на Јунајтед по објавата за повлекување на Фергусон.
п.с. Нека се тагираат ако се препознаат некои кајганџии тука
знаев дека некој ќе се препознае во видеотоова повеќе ми личат на фанови на арсенал откако ги остави перси за јунајтед![]()
не се препознавме туку препознавме други, како онаа бабата што читаше вести во кореја , многу личи на тебе да знаешзнаев дека некој ќе се препознае во видеото
оф оф, напатено душице си знам, не мислам да ти вратам со навреда, сепак уште си во шок не знаеш што зборишне се препознавме туку препознавме други, како онаа бабата што читаше вести во кореја , многу личи на тебе да знаеш![]()