Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Како тоа Роман го поддржува ФФП? Со трошење над 80 милиони фунти во еден трансфер период? (за летово зборувам)
Плус ако ги земете Мозес и Азпиликуета до стотка ќе ви се качи трошокот. Тие пари не ги враќате па и три години по ред тројни круни да освоите.
Од стадионот останаа уште 100-120 милиони фунти за отплаќање, и во рок од 12-15 месеци би требало да бидат отплатени.
Јас лично плукав само по лажговци, знам дека има играчи кои бегаат за пари, знам дека трансфер политиката на Арсенал не усреќува многу играчи, но мразам кога по интервјуа тврдат како го сакале Арсенал, како не им се важни парите, па после го уценуваат клубот, бојкотираат и бегаат во Барса/Сити/Челзи за дупло повисоки плати.
Мислеше на тоа што и дава подршка на иницијативата ФФП.
Челзи освојува титули така да колку толку има од каде да ги отплати парите. Мене ме чуди освен од спонзори и продавање играчи од каде ќе најдат пари Арсенал за да го отплатат стадионот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И од тв правата имаат доста пари, сепак Арсенал се атрактивна екипа за гледање, увек се во живо на SS.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Челзи освојува титули така да колку толку има од каде да ги отплати парите. Мене ме чуди освен од спонзори и продавање играчи од каде ќе најдат пари Арсенал за да го отплатат стадионот.
Хајбери го пренаменија во апартмани, а исто и во околината на Хајбери имаат станови и згради.Сеуште се во изградба и доопремување, просечно еден стан ќе е од £2m па нагоре, па ти види од каде ќе најдат пари. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ван Перси до петок, официјално, во Манчестер Јунајтед. Верувајте ми.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ван Перси до петок, официјално, во Манчестер Јунајтед. Верувајте ми.
Ванѓо, а акциите на Јунајтед деновиве како, ќе пропаднат како на Фејсбук или ќе се качуваат, да знам да инвестирам, чисто од финансиски аспект. :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Тв права, влезници, награди, спонзорства, дресови(и слично), недвижнини..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ванѓо, а акциите на Јунајтед деновиве како, ќе пропаднат како на Фејсбук или ќе се качуваат, да знам да инвестирам, чисто од финансиски аспект. :D
Хахаха, на то се ми оди, дека така ќе биди. Но, не вервам дека ќе биди нешто спектакуларно. По свирежите на негова сметка на мечот со Келн и не може да се очекува да остане. То е то.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Another medical booked in Bridgewater Hospital by MUFC in Friday 1 pm. :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Хахаха, на то се ми оди, дека така ќе биди. Но, не вервам дека ќе биди нешто спектакуларно. По свирежите на негова сметка на мечот со Келн и не може да се очекува да остане. То е то.
Не си го видел клипот по мечот во кој навивачите на Арсенал му аплаудираа на РвП откако тој отиде до нив да го подари дресот и капитенската лента на навивачите, немаше свирежи.
Доста симболичен гест од него, и јас сум сигурен дека си оди, но не се избрзувам пред да видам ништо официјално, да не си ги јадам зборовите после тоа.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Чекај сеа ја да ви кажам нешто. Сите вие фанови на Арсенал само јадите буреци дека ако Ван Перси отиде во Јунајтед не ви е гајле и дека тимот може и без него. Може и без него, ама по која цена, каков е тој клуб кој ги губи најдобрите играчи секоја година? Не може да ви е сеедно, мене ич не ми е сеедно, гарант на Венгер ептен не му е сеедно, ја не знам какви морони го водат клубот ама очигледно има големи мани во водењето.

Како може да не ми е битно ако Ван Перси отишол во Јунајтед. Капитенот, најдобриот играч на клубот, најдобриот играч во ПЛ лани да отиде во традиционално најголемиот ривал на Арсенал во ерата на Венгер.

Претходните капитени се тепаа со играчи на Јунајтед, какви борби не се воделе во и надвор од теренот, а сегашниот капитен како некоја подмолна пичка треба да им го дадеме на Јунајтед.

Никакви заблуди да нема, ќе не боли ова ако се случи и тоа многу, исто како 8-2 од лани, исто како многу други работи, оти знам дека многу навивачи на Јунајтед реално не ни сакаат да дојде РВП кај нив и оти знаат како ќе им беше нив ако Руни отидеше во Сити.

Сепак сеуште имам неква надеж во Венгер и само во Венгер дека некако ќе го спречи ова најлошто сценарио да се случи, ако веќе не може да го задржи РВП не смее во никој случај да им го даде на Манчестер Јунајтед.

Не ни навлегував до муабетот кој клуб можел а кој не можел да освои титула. 2007/2008 титулата ни беше речиси во раце, барем три во последниве шест години реално се боревме за титулата. Точно си има клубот и мани и проблеми, особено од вакви нелојални играчи, а ретки се тие кои по Арсенал успеаа во нивните кариери. Всушност единствено Цеск ќе направи големи успеси надвор од Арсенал тоа сум сигурен. Како што сум и сигурен дека Цеск ќе ја има мојата почит многу повеќе од РВП ако го направи овој беден потег кој се најавува. Затоа што Цеск го гледав сите овие години и многу добро знам со каков жар играше и дека вистински го сакаше клубот, за наша несреќа сакаше и еден друг клуб, за наша несреќа негов матичен клуб беше Барселона, а не Спортинг Хихон.

И најискрено не го разбирам и нема да го разберам Ван Перси ако до толку напне за насила да го реализира трансферот во Јунајтед? Како може некој кој се прокламира како навивач на Арсенал, кој го сакал клубот да направи такво нешто. Баш во Јунајтед, или стана премногу очаен кога виде дека баш и не вредел толку многу за големите екипи оти никој, ни Реал ни Барса со прст не мрднаа да го донесат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Попунети се нападите на Барса, Реал, инаку одма ќе го земеа Реал. За Барса не верувам.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Добро , значи РВП оди во Ман.Јун за титули...Тоа дека ќе му даваат 220 000 фунти неделно , а у Арсенал 130 000 фунти нема везе,мање битно,

На ова така гледат само ограничените луѓе.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Znaci pokraj siti I barselona, venger ce uspee da go izgori I junajted. Ja ne go razbiram ni ferguson, so tolkavo iskustvo kupuva rizicen igrac koj ocigledno gledz da si ja obezbedi finansiskata idnina. Neka mu e so sreca pa barton da mu gi skrsi nozete!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Добро , значи РВП оди во Ман.Јун за титули...Тоа дека ќе му даваат 220 000 фунти неделно , а у Арсенал 130 000 фунти нема везе,мање битно,

На ова така гледат само ограничените луѓе.
Па не е дека само за Титули..али со Јунајтед пре би освоил титула него ли со арсенал...и колку и да сакате тешете се али изгубивте класа играч...

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
РВП еднаш да се повреди и толку, никогаш нема да биде во таква форма како сезонава. Ќе се заебат Ман Ју ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom