Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nema vrska, ete sega znaes, a i drugite sto ne procitale inace stalno si pisuvam strogo kirlica :)

Ne, ne ja baram krivicata vo site, samo vo poedinci koi navivaat za utd. Kade procita jas Toofie sto e za everton da go stavam tuka ili kawagaci za swansie sto e? Nekoj sto e za Chelsea ili topdzija nekoj?

Poedinci skamzeri :D
Брат постои опција ИГНОРИРАЈ. И топло ја препорачувам на сите да почнат да ја користат, не е во ред нон стоп препукување на темава и карање за глупости поради двајца или тројца, игнорирајте се и крај, некој нејќе да ве чита, ако сте на форум. Мене повише од пола фан клуб на Јунајтед ми е ингнориран и мирна глава на темава.

Ај жити све само ако мењате нешто, не мењајте до 13ти, 14ти таму, за у случај да тепаме да ве изгњавам и да ве исцедам убаво па после ако сакате можеме да воведеме нови правила :D

Брат постои опција ИГНОРИРАЈ. И топло ја препорачувам на сите да почнат да ја користат, не е во ред нон стоп препукување на темава и карање за глупости поради двајца или тројца, игнорирајте се и крај, некој нејќе да ве чита, ако сте на форум. Мене повише од пола фан клуб на Јунајтед ми е ингнориран и мирна глава на темава.
Isto i jas, site mi se banirani od chelsea i luzerpul i ne se zamaram

И за оние што ги интересира на темава, познат е датумот кога ќе се одигра заостанатиот меч од ПЛ: Саутемптон - Челзи.
Ќе се игра во среда, 16ти јануари во 20:45.

Нзонзи и Нолан подобри од Карик и Жерард ти луд ли си бе?

Нзонзи го чинеше Стоук победа против Саутемптон со навистина глупиот црвен картон.

Divider, убаво што ми одржа лекција за форумска култура, ама колку за твое и само твое инфо, користев dial up кога во времето беше 21 денар саат сурфање по 00:00, член бев на еден форум за дискусии од 2006-та, бев и модератор едно време.
Дека гледам, ме правиш голобрадо момче кое завчера седнало на компјутер.

Do sega toa go nemam napraveno. Nemam ni prijaveno mislenje TUKA na temava ama kje pocnam i toa. Fala za sovetov. Ako takvite bidat ignorirani od site, moze kje se sredi temava.

И за оние што ги интересира на темава, познат е датумот кога ќе се одигра заостанатиот меч од ПЛ: Саутемптон - Челзи.
Ќе се игра во среда, 16ти јануари во 20:45.
Не заболе, пластични сте и онака

Just kidding :)

Па даааа ние го потпалуваме огнот. За мене да речеме си дојдов на форумов да си дискутирам со други фанови, али сфатив дека тука само гомна се јаде, едно време пробав озбилен муабет да правам, али после видов-невидов не бива па и ја се уклопив со општеството. Знам со кого можам озбилно да дискутирам а на кого можам со дупешки да му одговарам.

Мој чоек си,исто ко мене ... ко некое жално дојде на форум со цел да се здобијаш со повеќе информации,но патот.. те однесе кон нешто друго.

Мој чоек си,исто ко мене ... ко некое жално дојде на форум со цел да се здобијаш со повеќе информации,но патот.. те однесе кон нешто друго.
Темната страна на форумот во подземјето наречено "Сеир".

Признај дека од фбук страната на Ливерпул го скина :)

Со оглед на тоа дека на официјалниот канал на ChevroletFC ливерпул е застапен пред неколку дена,додека јунајтед од летоска ,не знам како би копирал некој од фб стр на лфц

Со оглед на тоа дека на официјалниот канал на ChevroletFC ливерпул е застапен пред неколку дена,додека јунајтед од летоска ,не знам како би копирал некој од фб стр на лфц
Стварно не си фер, па признај му на чоекот(излажи ако треба), може полесно ќе му е :icon_lol:

Сакаш линк?

Не озбилно арно вика HoT IcE, дај да почнеме малце поозбилно, ептен забега темава. :)

и уште нешто ме интересираше, пошто блокиран сум му на овој, ќе му стигне ли сега известување? :D

Ти бре, стварно си бил ретардиран.

h24F0F221

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom