Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам дали има модератори што ја пратат темава, ама веќе овде не ми се влегува. Темава пререасна во чаршиски муабети, и тролање до бескрај, дајте да се воведе некој ред и да се коментира за ПЛ, и се што е во врска со ПЛ, ме боли мене она за Денис, за Моџо, Додо и остала компанија.
Нејќам да бидам сфатам погрешно, ама порано темава ја гледав како место каде што ќе разменам мислење за некој тим/играч/, или било каква дискусија ќе се развие за нешто, сега освен едно тролање на фанови на Ливерпул, и потсмевање едни на други, никаква квалитетна дискусија нема.

napravi so nesto da bide kvalitetna.

daj tvoe mislenje KAKO a ne samo deka treba da bide pokvalitetna.

Со банирање од тема на секој оној, вклучувајки ме и мене, ако земам наместо да придонесувам квалитетно кон темава, да земам да провоцирам.
На самоуките експерти по психологија кои првин се занимаваат со лични селски навреди, бан на подолг период.

Силно верувам дека темава ке добие на квалитет.

Со банирање од тема на секој оној, вклучувајки ме и мене, ако земам наместо да придонесувам квалитетно кон темава, да земам да провоцирам.
На самоуките експерти по психологија кои првин се занимаваат со лични селски навреди, бан на подолг период.

Море си имате замав земено. Ќе ве видев пред две години.

Што ти прави кога на деца има се дава малкуцка да мислат дека се силни.

Сакате квалитет?
Не напаѓајте клубови, особено ако сте од напудрените. Туку пишете нешто со малку ум и разум, со логика.

Mnogu malku lugje bi ostanale. Mada, se soglasuvam so mislenjeto.

Што би сакал ти да направам, еве кажи ми, јас ќе го направам. Не зависи од мене, јас ќе пишам нешто за Нолан, единствена која ќе ми одговори е Illumois или dragonsky, понекогаш и ElNinho иако не прати ПЛ, друг никој не знае да развие дискусија и да искоментира квалитетно.
Ќе влезе некој со трол слика, или друг ќе пише за некој резутлат на Ливерпул и ќе се испишат 10 страни со натегање за една загуба на Ливерпула а притоа ниту еден пост за тоа зошто изгубил или ростерот на играчи, туку дека Ливерпул била слаба екипа и Роџерс велемајстор?
Сфаќаш? Кога ја читам темава во глобала добивам впечаток дека читам луѓе со IQ 10.
Модераториве мора да се поригорозни и да бришат мислење и банираат, се руши форумов, било каква дискусија од тролови.

Што би сакал ти да направам, еве кажи ми, јас ќе го направам. Не зависи од мене, јас ќе пишам нешто за Нолан, единствена која ќе ми одговори е Illumois или dragonsky, понекогаш и ElNinho иако не прати ПЛ, друг никој не знае да развие дискусија и да искоментира квалитетно.
Ќе влезе некој со трол слика, или друг ќе пише за некој резутлат на Ливерпул и ќе се испишат 10 страни со натегање за една загуба на Ливерпула а притоа ниту еден пост за тоа зошто изгубил или ростерот на играчи, туку дека Ливерпул била слаба екипа и Роџерс велемајстор?
Сфаќаш? Кога ја читам темава во глобала добивам впечаток дека читам луѓе со IQ 10.
Модераториве мора да се поригорозни и да бришат мислење и банираат, се руши форумов, било каква дискусија од тролови.

Jas te razbiram tebe. Ama dali ti mene me razbiras kako navivac na Liverpool, sekoe ebano otvaranje na temava citam palamudenje za toa kako sme bile eban istoriski tim a skamzeri koa se zamaraat so vas ve ebat so istorija.

I povtorno, radi moevo pcuenje jas kje bidam baniran a toj demek, kje se zaebava, kje trola.

NE MOZE i NE SMEE sekogas liverpool da bide tema na podsmev. Se dodeka e toa taka a administratori ne reagiraat jas temava kje ja rugam i na nea kje se podjebavam.

a i sekoj Skauzer kje go pravi toa.

Mnogu malku lugje bi ostanale. Mada, se soglasuvam so mislenjeto.

Квалитет пред квантитет, според мене.

Сакате квалитет?
Не напаѓајте клубови, особено ако сте од напудрените. Туку пишете нешто со малку ум и разум, со логика.

Сега видов дека си по форуми од 2005-та.

Шо демек нов лист вртиме? Стап дека нов лист вртиме. Ќе се понашаме културно два дена (некои би рекле лицемерие и не би згрешиле), па на третиот ден пак све по старо. Нема оправување тука. А баш сега им текна нов лист да вртат пред Manure - Ливерпул дербито...

Сакате квалитет?

Море уштипец....

Собери си ги твојте првин,тие секогаш го потпаллуваат огнот...па после тоа забегуваат и овде 2-3ца ќе си чатуваме како на мирц,па и по некоја навреда... и така.

Оперисани сте од логика. :pos:

Шо демек нов лист вртиме? Стап дека нов лист вртиме. Ќе се понашаме културно два дена (некои би рекле лицемерие и не би згрешиле), па на третиот ден пак све по старо. Нема оправување тука. А баш сега им текна нов лист да вртат пред Manure - Ливерпул дербито...

А замисли, од фан на Челси дојде муабетов.
Можеби некој навистина сака нормална дискусија.

Jas te razbiram tebe. Ama dali ti mene me razbiras kako navivac na Liverpool, sekoe ebano otvaranje na temava citam palamudenje za toa kako sme bile eban istoriski tim a skamzeri koa se zamaraat so vas ve ebat so istorija.

I povtorno, radi moevo pcuenje jas kje bidam baniran a toj demek, kje se zaebava, kje trola.

NE MOZE i NE SMEE sekogas liverpool da bide tema na podsmev. Se dodeka e toa taka a administratori ne reagiraat jas temava kje ja rugam i na nea kje se podjebavam.

a i sekoj Skauzer kje go pravi toa.
Јас за таквите зборам дека модераториве спијат, жмијат, и дремат. Се уништи темава, ме боли мене стапот дали бил фан на Јунајтед или Челзи, едноставно било какво тролање треба да биде санкционирано, земаа огромен замав и не личи на ништо форумов.

и сега уше десет страни за тоа кој е крив шо се испишале 10 страни расправии...

Море уштипец....

Собери си ги твојте првин,тие секогаш го потпаллуваат огнот...па после тоа забегуваат и овде 2-3ца ќе си чатуваме како на мирц,па и по некоја навреда... и така.

Оперисани сте од логика. :pos:
Па даааа ние го потпалуваме огнот. За мене да речеме си дојдов на форумов да си дискутирам со други фанови, али сфатив дека тука само гомна се јаде, едно време пробав озбилен муабет да правам, али после видов-невидов не бива па и ја се уклопив со општеството. Знам со кого можам озбилно да дискутирам а на кого можам со дупешки да му одговарам.

Јас за таквите зборам дека модераториве спијат, жмијат, и дремат. Се уништи темава, ме боли мене стапот дали бил фан на Јунајтед или Челзи, едноставно било какво тролање треба да биде санкционирано, земаа огромен замав и не личи на ништо форумов.

Zatoa ti vikam, gore i pisav deka se soglasuvam na postrog rezim. Nie licno vo fan klub si igrame kurtasak, ama toa e nase mesto i na nikoj ne mu smeta.

Tuka od nas licno go dobivate toa odnesuvanje zatoa sto Liverpool kako klub e dezuren krivec za se i sFesto.

Se dodeka stavot ne se smeni, nema da se smenime ni nie. Mada, mislam deka i ti dobro znaes koj e provokator a koj samo se pali na provokacii. Jasno mi e deka za frka se potrebni dvajca, edniot pocnuva drugiot ja poddrzuva. Znaes koj e koj vo pretezno sekoja situacija.

А замисли, од фан на Челси дојде муабетов.
Можеби некој навистина сака нормална дискусија.
Ја сакам, само кога некој ќе ти каже "види ги Лузерпулциве напатени, повеќе се радуваат на пораз на manure него на победа на Ливерпул" ти се убиваат сите мотиви за конструктивна дискусија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom