Квалитет пред квантитет, според мене.
Сега видов дека си по форуми од 2005-та.
А си се прашал како беше од 2005-2010?
Пред да се испилат мудреци како тебе?
Или по другине подфоруми квазилиберали?
немаше гомна јадење. Имаше почит.
Зошто?
Не знаеш?
Прашај наоколу.
Јас сум навивач на Ливерпул. Во друг фан клуб влегував да казнувам, како администратор на форумов. Не на пдфорумов, на целиот форум.
Сум казнувал за оф топик секој кој заслужуваше. После, плачипички како вас, не само на фудбал, туку насекаде со години му плачеа на Мистичен како газда дека Дивајдер е лош и банира. Или другите админи се лоши.
И на крај, не немаше година и кусур.
Па дојдовте вие да мудрувате. Вие и таквите ко вас претходно, кој кенкавте за строгоста.
Ајт не ми кенкај. Си се знае.
Не чепкај други клубови, нема да те чепкаат ни тебе.
Почни дискусија, а не серење за други клубови и ќе има ред.
Ако има саглам админ или модератор.
Ама одамна нема никаде. Дека и нас докурца ни дојде од бричени-недобричени момченца или девојченца кои сакаатр да глумат лудило на форум и да мудруваат. А кога ќе попијат по муцка за недолично однесување, кенкаат по газди.
Ете, затоа.
Едно две некој доаѓа да просере (кога сме кај фудбалот) во фан клуб на Ливерпул. Ај разгледај колку ние од Ливерпул одиме по други фан клубови.
И мрдни од фудбал. Види цел форум на кое дереџе дојде....се поради плачковци и мочковци кои дојдоа и мислеа дека се на гламстик. Или на идивиди. Или некој друг мамласки форум.
Им докурчи на сите да ве контролираат.
Ајт сеа. Место да мислиш и те заболи глава, од подолг пост, читни и клумни ја. Може ќе сфатиш.
НЕ само ти, на сите мамлази се однесува. Сите кенкатори. Сите плачковци. И на сите мрчикурови кои мислат со курот место со главата и немаат аргументи, туку навредуваат.
Ова не е лично до тебе! До сите и на се однесува, кои не знаат да се забавуваат туку прелично ги сфаќаат работите, а кога веќе лично ги сфаќаат, се лутат како кизнај што да се случило.
Светот е поголем од пред еден компјутер и виртуелава.
И Ливерпул рулллззз