Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа демек вртиме нов лист без сеир и без напињања? Ајде, I'm in :)

:ROFLMAO::pos::ROFLMAO::pos::ROFLMAO::pos::ROFLMAO::pos:
Какво ремек дело :ROFLMAO:
Сликата од Тевез :pos::pos:

Не ми се верува:pos::pos::pos::pos:
‘The manager was never the problem. Mark Hughes has quality, Harry Redknapp has quality.

‘Harry Redknapp gives the players confidence, but Mark Hughes is the same. But the players didn’t want to give their best for Mark Hughes.
Stephane Mbia pulls no punches when asked who is to blame for the turmoil that has left Queens Park Rangers at the bottom of the Premier League.

‘Should the players feel guilty about Mark Hughes’ sacking? Yes, I think so,’
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ia-says-QPR-players-blame-Premier-League.html

Значи они не биле дрва,туку само се преправале:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 10:25 ---
Манчини ги вежба како се стои на жив ѕид:pos::pos:
article-2260930-16E1C36A000005DC-547_636x419.jpg

Ајде малце цртани после паузата од темава :LOL:

Паркер прв пат го гледам во стартните 11 на Спарс. Повреда влечеше до сега, или простиот Боаш на сила до држи на клупа :cautious: .. Лани (со Аде) им беше најдобар играч, а според мене заслужи и место во идеалните 11 на крајот од сезоната во ПЛ.

Паркер прв пат го гледам во стартните 11 на Спарс. Повреда влечеше до сега, или простиот Боаш на сила до држи на клупа :cautious: .. Лани (со Аде) им беше најдобар играч, а според мене заслужи и место во идеалните 11 на крајот од сезоната во ПЛ.
Повреда :) пополека се враќа, фактички вратен е уште пред месец ама не стартува, нема кондиција.

Повреда :) пополека се враќа, фактички вратен е уште пред месец ама не стартува, нема кондиција.

Така веќе може. Јас си помислив 'Ако овој му дава предност на Сандро, во однос на Паркер' - нека се обеси на најблиската бандера ..

И пак не беше во стартните Сандро се повреди некаде околу 20 минута и влезе Паркер, ама како што качаа погоре повреден беше и тој па затоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom