Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Криво ми е за Челзи, криво ми е за навивачите во Лондон и за нивните патувања и трошкови за секој меч, дефинтивно не заслужија ваков пораз. Но од друга страна голем фетиш ми е утакмицава заради Абрамович и Бенитез, не сте свесни колку се радувам на кој начин пропаѓаме ради руското лајно што е газда, и дебелава крофна на клупа. ОТПУШТИ ГО ПАК ДИ МАТЕО ДА ТИ ЕБАМ МАТЕР!

Јас знаеш зошто се ситам? При водство од 1-0 дадоа кадар како го собираат транспарентот Рафа Аут.....за после тоа, во второ...да го веат и да пеат спаниш вејтер. Циркузи:X3:
--- надополнето: 1 декември 2012 во 15:50 ---
Морам да се пофалим,какви пп,добивам,само дека реков,за вест хем,дека са денеска подобри,ама тоа е со деца не се прае муабет.

Ајде бе па ти, сигурно се си издавал во школо. Професори одвај чекале да бидеш дежурен....без да те прашаат, си тацнувал.

Каков карактер? Карактер на губитници? Да, покажаа.
Ми се допаѓа начинот на кој навиваат навивачите, и нивниот карактер, само така треба, се надевам дека еден ден ќе се освести Роман и ќе почне да ги слуша луѓето кои секоја недела и секој меч даваат по стотици фунти за да го гледат Челзи, но Челзи кој постоел и пред него, кој ќе постои и после него, а не Челзи кој е играчка на Роман, да ти ебам газдата.

Брука козметика како бе 2 гола за 5 минути да примиш од Вест Хем :facepalm:

Јас знаеш зошто се ситам? При водство од 1-0 дадоа кадар како го собираат транспарентот Рафа Аут.....за после тоа, во второ...да го веат и да пеат спаниш вејтер. Циркузи:X3:

Ајде бе па ти, сигурно се си издавал во школо. Професори одвај чекале да бидеш дежурен....без да те прашаат, си тацнувал.
Абе ајде не тупи и ти. Какво собирање? Дај ми и мене стрим или канал да гледам само како навивачи навииваат. Не серите на темава Ливерпулци за Бенитез, очигелдно е дека се работи за дебело шпанско гомно. Челзи и неговите навивачи од почетокот имаа банери со РАФА АУТ! и сеуште стојат до тоа, што е разлика од вашите мизерни навивачи кои во секој втор курогледав гледаат месија.

Чекај тебе што те боли,што се мешаш а?нека те замара тебе некој,па ќе праемо муабет.Така да не се мешај секаде.

47365_396105830463904_1163538537_n.jpg

А како убаво пред мечот си ја истипував 2 & 2-3 гола, али рака на срце, Чеканиве год надиграа Челзи во второто полувреме, вистинска лекција по фудбал.

Чекај тебе што те боли,што се мешаш а?нека те замара тебе некој,па ќе праемо муабет.

Од каде знаеш дали ме замараат? Сум се пожалил? Очигледно кога ќе видиш таква порака, дома солзи пушташ и се жалиш на домашните. Форумот е за дискутирање, јас ќе пишувам и ќе дискутирам. Те навредив?

He who pays the piper calls the tune. Затоа, џабе критикување на Роман, не држи.
Држи итекако. Роман да беше паметен газда, Челзи ќе беше the one and only клуб во Европа со Мурињо на чело, ама глуп е ко кур за фудбал Роман, и може има пари, ама нема мозок. Може ќе го стрефи срчан удар па да дојде син му кој ваљда разбира нешто, или па нека продаде на некој шеик. Ова не бидува, го уништува Челзи, џабе што инвестира во него. Челзи постоел и пред, ќе постои и после него.

Абе ајде не тупи и ти. Какво собирање? Дај ми и мене стрим или канал да гледам само како навивачи навииваат. Не серите на темава Ливерпулци за Бенитез, очигелдно е дека се работи за дебело шпанско гомно. Челзи и неговите навивачи од почетокот имаа банери со РАФА АУТ! и сеуште стојат до тоа, што е разлика од вашите мизерни навивачи кои во секој втор курогледав гледаат месија.

Спортклуб....10тина минути пред крај на прво полувреме беше....како што ми текнува. Зошто да не "серам" за Бенитез? Мое право е....ај да не е менаџер на ПЛ па да не смеам да коментирам. Тој работи во ПЛ, како што можам да зборам за Биг Сем и Роџерс, така ќе зборам и за Бенитез.

Мизерните навивачи се поим за навивач од светски размери...за разлика од твоите, кои очигледно не се....(не се ова мои зборови). Пластика е збор кој прв доаѓаа на ум, кога ќе се спомне навивач на Челзи. Дали е така или не, не знам..не е моја работа....не ме занима. Тоа ти треба да си знаеш.

Како и да е, ќе продолжам да коментирам за Бенитез, мое право.

Што со Ешли ? Незнам дали го гледаше целиот натпревар ,одлично изигра до 90та кога киксна малку за последниот гол.
Ако не се лажам и за голот за 1-1 он и Ивановиќ кикснаа, очигледно имаше фаул врз србинов ама не беше досуден...

Ако не се лажам и за голот за 1-1 он и Ивановиќ кикснаа, очигледно имаше фаул врз србинов ама не беше досуден...
За 1-1 судијата киксна.

Како и да е, ќе продолжам да коментирам за Бенитез, мое право.

Според тебе чија е одговорноста за денешниот резултат ??
И тоа за фановите не ти требаше..

Што со Ешли ? Незнам дали го гледаше целиот натпревар ,одлично изигра до 90та кога киксна малку за последниот гол.

Киксот за голот му стави дамка на солидната партија до тој момент.
Да не го оправдуваш неговиот кикс за третиот гол на Вест Хем ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom