Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
лелеле што ни прават:facepalm: ,не можам да ги гледам повеќе торес и бенитез се да им ебам:mad:

Катастрофа, не ми се верува колку мизерно изиграа Челзи.
Бенитез, што им направи бре? :facepalm:

Нека си чукне сега малце во главата Абрамович... поглуп потег неможеше да направи. :sleep:

Која камиказа треба да си да го избркаш тренерот што ти донел ЛШ и да ја поставиш карикатурава, шега на природата на клупа. Со свој камен по глава.

Уф, да можам сега да отидам во Лондон и случајно да се сретнам со Абрамович и да му се изнасмеам во фаца и да му го покажам влакнестиов газ да ми го бакне.
Секоја чест за Вест Хем и Алардајз, подобра утакмица здравје, во второ полувреме Челзи прочитан како селски буквар и надигран во секоја мисла на зборот.

Od covek sto gi izvadi od nevideni gomna i im spasi cela sezona vo paket so slednata zasto igraat pak vo LS, do debel spanski kelner.
Karmata e sjebana rabota, Murinjo : '' ako ja se mesham vo rabotata na Abramovic negoviot biznis ke propadne, istoto ke se sluci ako i on se mesha vo mojata ''

Морам да се пофалим,какви пп,добивам,само дека реков,за вест хем,дека са денеска подобри,ама тоа е со деца не се прае муабет.

Криво ми е за Челзи, криво ми е за навивачите во Лондон и за нивните патувања и трошкови за секој меч, дефинтивно не заслужија ваков пораз. Но од друга страна голем фетиш ми е утакмицава заради Абрамович и Бенитез, не сте свесни колку се радувам на кој начин пропаѓаме ради руското лајно што е газда, и дебелава крофна на клупа. ОТПУШТИ ГО ПАК ДИ МАТЕО ДА ТИ ЕБАМ МАТЕР!

А замислете Диаме да го играше целиот натпревар. o_O

Покажаа карактер Челзи.
Биг Сем>крофната Бенитез.
Диаме ја измени цела игра, секоја чест за партијата што ја изигра.
Карлтон Кол (y), Ешли Кол (n).
Абрамович е најмизерниот власник на фудбалски клуб во цел свет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom