Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Баш сакам Јунајтед повторно да ја победат Барса на пријателска како лани па повторно да ги читаме нивните фанови со муабети за тројни круни и европски доминации, нормално, се додека не ги посере повторно Сити и да се вратат назад во подрумите.
Јас баш и не сакам да победиме, не е ова мерило за успех, сепак е пријателски натпревар!

А кога ќе ве посереме на ОТ, тогаш друг муабет!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Толку тролска темава не паметам некогаш да била. Еден асален моабет нема

Се водат толку стручни моабети за економии, нафти, дивиденти а за фудбал никаде не прочитав ни Ф од фудбалско.

Блазеси ни на нашава земја што имаме олкав број на експерти кои ама нема област што не ја знаат од менаџирање на клубови.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Човече дај не се брукај, суарез за најдобар стрелец го рачунаш? Па РвП има повеќе голови дадено отколку цел тим на ливерпул! :tapp:
За најдобриот напаѓач на Ливерпул vs. Најдобриот напаѓач на Арсенал ми беше коментарот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
За најдобриот напаѓач на Ливерпул vs. Најдобриот напаѓач на Арсенал ми беше коментарот.
Споредуваш две сосема различни ситуации.
Од една страна имаш напаѓач новајлија во Премиер Лигата, кој сеуште не е привикнат на ПЛ, затоа и анседна на целката Евра ситуација, потпишува нов договор, затоа што искрено, никој не би бил заинтересиран да го купи.
Од друга страна имаш напаѓач кој конечно си го покажа вистинскиот потенцијал, за година дена даде 38 гола, му се кренаа акциите и агентот го натерал на трансфер затоа што со годините на РвП, последна шанса му е да искешира од тој играч.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Споредуваш две сосема различни ситуации.
Од една страна имаш напаѓач новајлија во Премиер Лигата, кој сеуште не е привикнат на ПЛ, затоа и анседна на целката Евра ситуација, потпишува нов договор, затоа што искрено, никој не би бил заинтересиран да го купи.
Од друга страна имаш напаѓач кој конечно си го покажа вистинскиот потенцијал, за година дена даде 38 гола, му се кренаа акциите и агентот го натерал на трансфер затоа што со годините на РвП, последна шанса му е да искешира од тој играч.
:eek: Wtf... Јуве напнаа за него и ПСЖ му нудеа излез од Англија по скандалот. Да сакаше да си иде веруј дека ќе имаше мноогу заинтересирани клубови.

А коментарот ми беше чисто за сеир да фатам малце на колегата твој, да види како изгледа кога напаѓачот на кој си се дивел претходната сезона ти останува у клубот. Пошо нели ние фановите на Ливерпул сме смрдежи, не за друго...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
:eek: Wtf... Јуве напнаа за него и ПСЖ му нудеа излез од Англија по скандалот. Да сакаше да си иде веруј дека ќе имаше мноогу заинтересирани клубови.

А коментарот ми беше чисто за сеир да фатам малце на колегата твој, да види како изгледа кога напаѓачот на кој си се дивел претходната сезона ти останува у клубот. Пошо нели ние фановите на Ливерпул сме смрдежи, не за друго...
Ехх, ПСЖ сериозно да го бараа, ќе го земаа, за жал, таков стана фудбалот.
--- надополнето: 9 август 2012 во 03:59 ---
Ширете љубов, не омраза! :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ццц ај пишете нешто за комјунити шилдот, состави, кој игра кој не игра...:)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
ццц ај пишете нешто за комјунити шилдот, состави, кој игра кој не игра...:)
На кој му е гајле за новата, кога може да се зборува за старите сезони. :icon_mrgr:

Иначе, не знам што да очекувам од „шилдов“. Ваљда пораз на Сити, онака, ко за добар старт.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
На кој му е гајле за новата, кога може да се зборува за старите сезони. :icon_mrgr:

Иначе, не знам што да очекувам од „шилдов“. Ваљда пораз на Сити, онака, ко за добар старт.
мислиш обратно, иако сум за Челзи ке го јадеме поштено од Сити, тоа е тоа .

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
мислиш обратно, иако сум за Челзи ке го јадеме поштено од Сити, тоа е тоа .
Интересно е што ти мислиш обратно, не јас. Јас мислам дека Сити ќе изгуби, а ти мислиш дека твоите ќе изгубат. Ништо страшно.

Ти си за Челси, би ти сменило, мене ич. За мене доста е да има добар фудбал, ко што знаеше Ливерпул да прикаже во секое финале, кај да е порано. :icon_mrgr:

Како и да е, нека победи повлијателниот (така ќе пишуваме од сега за EPL).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom