Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Неможат титула да освојт и сега со тоа се тешат , прв клуб кој ја подржал Парадата на Гордоста :pos:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Многу ми се јаки овие од Ливерпул, 3ката на форумот. Гледат дека никој не се сложва со нив, и само меѓусебе си мават лајкој, демек си се подржват. А јас, пак, уживам. Ветувам дека ќе продолжам. Инаку, постото е исклучиво за тие 3-4 иако има некој од навивачите на Ливерпул кои екстремно ги почитувам, како Росенберг и сл. Штета што не знаете да водите дискусија како нив, туку сте се запнале кој има најголем к.р ! Али ок е.
Ајде ти кажи ми за што да водам дискусија со тебе? Не гледаш оти нити еднаш ваков пост не сум пишал ама ми прекипе сега....дај ајде кажи некоја асолна тема со задоволство би дискутирал и со тебе и со секој друг член на форумов, ама место тоа тепате празни муабети цело време кој бил подобар, кој имал повеќе трофеи и сл.
Поздрав

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде ти кажи ми за што да водам дискусија со тебе? Не гледаш оти нити еднаш ваков пост не сум пишал ама ми прекипе сега....дај ајде кажи некоја асолна тема со задоволство би дискутирал и со тебе и со секој друг член на форумов, ама место тоа тепате празни муабети цело време кој бил подобар, кој имал повеќе трофеи и сл.
Поздрав
Светец си?

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Сега се на ред Јунајтед да одржат една геј парада во чест на нивните фанови и да го променат името на клубот во името на што ги личи (Гејчестер) :P:D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
А оти бе, оти Гејчестер ? Никогаш не сум прашал. Оти баш така ? Многу гејој имало или... ? :)) Ме нтересира озбилно. Ама стриктно објаснување да добијам од „бебињата“ сакам. :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Со кој натпревар ке стартуват ПЛ??

Член од
13 август 2009
Мислења