Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
373842_399943846734044_1684857332_n.jpg

ФОТО НА ДЕНОТ
Ливерпул влезе во историјата како прв клуб од Премиер лигата кој ја поддржал ’’Парадата на гордоста’’ - тоа беше потврдено на нивниот официјален сајт.
http://www.facebook.com/photo.php?f...16639603.21965.134133899981708&type=1&theater

Неможат титула да освојт и сега со тоа се тешат , прв клуб кој ја подржал Парадата на Гордоста :pos:

Многу ми се јаки овие од Ливерпул, 3ката на форумот. Гледат дека никој не се сложва со нив, и само меѓусебе си мават лајкој, демек си се подржват. А јас, пак, уживам. Ветувам дека ќе продолжам. Инаку, постото е исклучиво за тие 3-4 иако има некој од навивачите на Ливерпул кои екстремно ги почитувам, како Росенберг и сл. Штета што не знаете да водите дискусија како нив, туку сте се запнале кој има најголем к.р ! Али ок е.
Ајде ти кажи ми за што да водам дискусија со тебе? Не гледаш оти нити еднаш ваков пост не сум пишал ама ми прекипе сега....дај ајде кажи некоја асолна тема со задоволство би дискутирал и со тебе и со секој друг член на форумов, ама место тоа тепате празни муабети цело време кој бил подобар, кој имал повеќе трофеи и сл.
Поздрав

Ајде ти кажи ми за што да водам дискусија со тебе? Не гледаш оти нити еднаш ваков пост не сум пишал ама ми прекипе сега....дај ајде кажи некоја асолна тема со задоволство би дискутирал и со тебе и со секој друг член на форумов, ама место тоа тепате празни муабети цело време кој бил подобар, кој имал повеќе трофеи и сл.
Поздрав

Светец си?

Сега се на ред Јунајтед да одржат една геј парада во чест на нивните фанови и да го променат името на клубот во името на што ги личи (Гејчестер) :P:D

А оти бе, оти Гејчестер ? Никогаш не сум прашал. Оти баш така ? Многу гејој имало или... ? :)) Ме нтересира озбилно. Ама стриктно објаснување да добијам од „бебињата“ сакам. :D

Со кој натпревар ке стартуват ПЛ??

Има шест меча во ист термин, сабота, 16 00 часот - 18.08.2012, меѓу кои:

Вест Хем - Астон Вила
КПР - Свонси
ВБА - Ливерпул
Ридинг - Стоук
Арсенал - Сандерленд
Фулам - Норич.

Има шест меча во ист термин, сабота, 16 00 часот - 18.08.2012, меѓу кои:

Вест Хем - Астон Вила
КПР - Свонси
ВБА - Ливерпул