Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Без навреда но досега најлошо отворена тема за Премиер Лига од кога сум јас на форумов!
Мислам дека треба уште малку да се доработи, да се стават повеќе информации, а за тоа има време. Сепак не е ова македонско првенство па ваква најава да има!
Си гласав за Јунајтед на анкетата нормално, но за тоа кој ќе се бори за титула, а кој не ќе дадам свое видување пред почетокот на сезоната откако ќе завршат поголемиот број од трансферите. Дотогаш се читаме!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.178
Гласав за Арсенал, редно време е да ја освојат титулата :pipi:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Без навреда но досега најлошо отворена тема за Премиер Лига од кога сум јас на форумов!
Мислам дека треба уште малку да се доработи, да се стават повеќе информации, а за тоа има време. Сепак не е ова македонско првенство па ваква најава да има!
Си гласав за Јунајтед на анкетата нормално, но за тоа кој ќе се бори за титула, а кој не ќе дадам свое видување пред почетокот на сезоната откако ќе завршат поголемиот број од трансферите. Дотогаш се читаме!
Па неможам повеќе да ја уредувам темата....незнам зошто.....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.778
Гласав са Сити,најкомлетен тим имаат моментално и мислам дека ке ја одбранат титулата

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
,,СЕЗОНАВА Е НА ЛИВЕРПУЛ’’
најголемиот мит во Премиер :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
,,СЕЗОНАВА Е НА ЛИВЕРПУЛ’’
најголемиот мит во Премиер :)
Интересно како никој не го кажува тоа озбилно веќе, а само Арсаналовци го тупат...

H

HoT IcE

Гостин
Челзи освојува сезонава, единствен конкурент ќе им бидат Јунајтед и Сити, но Роби на сите ќе им докаже за каков квалитет станува збор.
Агуеро најдобар стрелец, Хазард најдобар асистент.
Hasta la vista baby !:love:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Добро бе кој кур е со темава,ај ако не следната сезона темата за ПЛ на 1ви Јуни отворете ја :eek::eek:

Како може да се прогнозира за освојувач на титула и за пласман на тимовите кога 90% од тимовите уште не ни почнале со поголемите трансфери..Темава најрано на почетокот на Август требаше да се отвори,а не сега..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom