dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.349
Овие ако не успеат да направат нешто повеќе сезонава во какви долгови ќе зацапаат
Македонски менталитет - никој ништо нека не прави, поарно. И бајдвеј од печурките сум јас, tnxЗначи, доколку се соберат сите можни навивачи на Манчестер и не јадат гомна ништо околу тоа, а мене ми текне да направам профил на фејсбук со сликица од манчестер и незнам што, ти одма го менуваш мислењето за нив штом го видиш мојот профил?
Не ме јеби, дете од 3 години ќе укапираше до сега за што ти збореше навивачкава на сити ( ) 2 страни по ред...
А бе инстант симаптични ми станаа кога дознав дека дел од сопстевниците им е и Флавио Бријаторе али сега кога дојдоа во ЕПЛ почнуваат проблеми да ни прават така да...Овие ако не успеат да направат нешто повеќе сезонава во какви долгови ќе зацапаат
Значи ако сакаш ќе се вртиме во круг до утре сабајле. На ова пишаното ќе земам ќе напишам дека некој фан на Арсенал направил лажен профил со слика од Ливерпул и пушува за Минхенската несреќа.....Значи шо и да биде кажано за Минхенската несреќа тоа секак ќе биде окаракеризирано дека е напишано од фан на Ливерпул.Значи, доколку се соберат сите можни навивачи на Манчестер и не јадат гомна ништо околу тоа, а мене ми текне да направам профил на фејсбук со сликица од манчестер и незнам што, ти одма го менуваш мислењето за нив штом го видиш мојот профил?
Не ме јеби, дете од 3 години ќе укапираше до сега за што ти збореше навивачкава на сити ( ) 2 страни по ред...
Ne e sea Briatore mislam, gi sitna na toj Fernandez, kako i da bese, me mrzi da proveramА бе инстант симаптични ми станаа кога дознав дека дел од сопстевниците им е и Флавио Бријаторе али сега кога дојдоа во ЕПЛ почнуваат проблеми да ни прават така да...
Али во секој случај имаат интересно тимче aла фудбал менаџер па ќе видиме до кај ќе стигнат.Мид-тејбл за нив би бил реален успех а богами за тоа ќе се препотат..
Знам дека не е Флавио веќе ама кога не играа во ЕПЛ ми беа интересни како "проект" и ме интересираше до кај ќе стигнат.Ne e sea Briatore mislam, gi sitna na toj Fernandez, kako i da bese, me mrzi da proveram
Не те напаѓаат бе пријателе, само ти покажуваат дека тоа се случува цело време и дека не треба воопшто, ама баш воопшто, да се замараш со такви работи. Ако одиме по твоите логики, според твоиве постови јас слободно можам да заклучам дека сите фанови на Ливерпул се со низок коеф. на интелигенција?Значи ако сакаш ќе се вртиме во круг до утре сабајле. На ова пишаното ќе земам ќе напишам дека некој фан на Арсенал направил лажен профил со слика од Ливерпул и пушува за Минхенската несреќа.....Значи шо и да биде кажано за Минхенската несреќа тоа секак ќе биде окаракеризирано дека е напишано од фан на Ливерпул.
и да сите сфативте шо сака да каже таа ама никој не сфаќа дека веднаш ме напаѓаат со коментари дека и нашите го прават тоа без да го осудат направеното од нивни фанови....
Крај......
Они сакаат повеќе од тоа што можат.Сеа за сеа се како муви без глава, планираа да искочат во Европа за покријат малце од вложеното али не им иде добро. А ако отидат у Чемпионшип ги чека иста судбина ко Портсмут. Премногу кредити имаат земено и за стадионот кој го градат.
Не КПР нема да изгубиАбе заебете проектот, кажете дали да ги играме 2-ка, да изгубат со Челзи?
И јас тоа се мислам.Заебани ми се некако многу веројатно би било и Челзи да не победи.Абе заебете проектот, кажете дали да ги играме 2-ка, да изгубат со Челзи?
Лидс Јунајтед и Вест Бромвич Албион се „најактивни“ на тој план*. Потоа следува Сити, па Ливерпул.Па и други неам чуено/видено да пеат/постираат за Минхен освен вашите, глупо е да очекуваш од фан на Дагенхам и Редбриџ да пее за тоа.
Се надевам се разбираме.
Mене лично, не ми треба никаков „гест“ од Манчестер. Нејќам да сочуствуваат, нејќам да „партиципираат“.Еве зошто вашиве први не ставиле банер?
На нашиве им текнало, убав гест, не велам дека некој нема после тоа да се глупира, важно 95% од навивачите знам дека ќе се за тоа злоупотребување на двете несреќи да биде прекинато и да не се злоупотребува!