Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Овие ако не успеат да направат нешто повеќе сезонава во какви долгови ќе зацапаат :facepalm:
--- надополнето: 13 септември 2012 во 02:56 ---
Значи, доколку се соберат сите можни навивачи на Манчестер и не јадат гомна ништо околу тоа, а мене ми текне да направам профил на фејсбук со сликица од манчестер и незнам што, ти одма го менуваш мислењето за нив штом го видиш мојот профил?
Не ме јеби, дете од 3 години ќе укапираше до сега за што ти збореше навивачкава на сити ( :P ) 2 страни по ред... :tapp:
Македонски менталитет - никој ништо нека не прави, поарно. И бајдвеј од печурките сум јас, tnx :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Овие ако не успеат да направат нешто повеќе сезонава во какви долгови ќе зацапаат :facepalm:
А бе инстант симаптични ми станаа кога дознав дека дел од сопстевниците им е и Флавио Бријаторе али сега кога дојдоа во ЕПЛ почнуваат проблеми да ни прават така да... :D
Али во секој случај имаат интересно тимче aла фудбал менаџер па ќе видиме до кај ќе стигнат.Мид-тејбл за нив би бил реален успех а богами за тоа ќе се препотат..

S

Stivie G

Гостин
Значи, доколку се соберат сите можни навивачи на Манчестер и не јадат гомна ништо околу тоа, а мене ми текне да направам профил на фејсбук со сликица од манчестер и незнам што, ти одма го менуваш мислењето за нив штом го видиш мојот профил?
Не ме јеби, дете од 3 години ќе укапираше до сега за што ти збореше навивачкава на сити ( :P ) 2 страни по ред... :tapp:
Значи ако сакаш ќе се вртиме во круг до утре сабајле. На ова пишаното ќе земам ќе напишам дека некој фан на Арсенал направил лажен профил со слика од Ливерпул и пушува за Минхенската несреќа.....Значи шо и да биде кажано за Минхенската несреќа тоа секак ќе биде окаракеризирано дека е напишано од фан на Ливерпул.
и да сите сфативте шо сака да каже таа ама никој не сфаќа дека веднаш ме напаѓаат со коментари дека и нашите го прават тоа без да го осудат направеното од нивни фанови....
Крај......

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А бе инстант симаптични ми станаа кога дознав дека дел од сопстевниците им е и Флавио Бријаторе али сега кога дојдоа во ЕПЛ почнуваат проблеми да ни прават така да... :D
Али во секој случај имаат интересно тимче aла фудбал менаџер па ќе видиме до кај ќе стигнат.Мид-тејбл за нив би бил реален успех а богами за тоа ќе се препотат..
Ne e sea Briatore mislam, gi sitna na toj Fernandez, kako i da bese, me mrzi da proveram :)

S

Stivie G

Гостин
Братска љубов, како што Евертон стои зад нас, така и навивачите на Сити стојат зад Јунајтед :icon_lol:....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ne e sea Briatore mislam, gi sitna na toj Fernandez, kako i da bese, me mrzi da proveram :)
Знам дека не е Флавио веќе ама кога не играа во ЕПЛ ми беа интересни како "проект" и ме интересираше до кај ќе стигнат.
Случајно го сретнав ова и сфатив дека тотално сум заборавил на овој "проект" и дека испадна поприлично успешен (сепак стигнаа во ЕПЛ)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Значи ако сакаш ќе се вртиме во круг до утре сабајле. На ова пишаното ќе земам ќе напишам дека некој фан на Арсенал направил лажен профил со слика од Ливерпул и пушува за Минхенската несреќа.....Значи шо и да биде кажано за Минхенската несреќа тоа секак ќе биде окаракеризирано дека е напишано од фан на Ливерпул.
и да сите сфативте шо сака да каже таа ама никој не сфаќа дека веднаш ме напаѓаат со коментари дека и нашите го прават тоа без да го осудат направеното од нивни фанови....
Крај......
Не те напаѓаат бе пријателе, само ти покажуваат дека тоа се случува цело време и дека не треба воопшто, ама баш воопшто, да се замараш со такви работи. Ако одиме по твоите логики, според твоиве постови јас слободно можам да заклучам дека сите фанови на Ливерпул се со низок коеф. на интелигенција? :cautious:
Се гледа што се дешава на трибини најчесто, пошто сепак, тие се правите навивачи што одат таму, а не јас и ти или било кој друг што се допишуваме преку нет и можеме да се претставиме како навивачи на било кој тим и да пишуваме се и свашта. А на трибини, за тебе неочекувано, се дешава навивачи на Јунајтед да постават банер. Поштуј.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сеа за сеа се како муви без глава, планираа да искочат во Европа за покријат малце од вложеното али не им иде добро. А ако отидат у Чемпионшип ги чека иста судбина ко Портсмут. Премногу кредити имаат земено и за стадионот кој го градат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Сеа за сеа се како муви без глава, планираа да искочат во Европа за покријат малце од вложеното али не им иде добро. А ако отидат у Чемпионшип ги чека иста судбина ко Портсмут. Премногу кредити имаат земено и за стадионот кој го градат.
Они сакаат повеќе од тоа што можат.
Како беше поговорката со чергата? е таа важи за нив.
Во лига во кој што лани Европскиот првак заврши 6ти и они ептен претеруваат ако главна цел им е пласман во европа а они обезбедија опстанок во 90+

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Абе заебете проектот, кажете дали да ги играме 2-ка, да изгубат со Челзи? :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Абе заебете проектот, кажете дали да ги играме 2-ка, да изгубат со Челзи? :D
И јас тоа се мислам.Заебани ми се некако многу веројатно би било и Челзи да не победи.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па и други неам чуено/видено да пеат/постираат за Минхен освен вашите, глупо е да очекуваш од фан на Дагенхам и Редбриџ да пее за тоа.

Се надевам се разбираме.
Лидс Јунајтед и Вест Бромвич Албион се „најактивни“ на тој план*. Потоа следува Сити, па Ливерпул.

Нормални се такви работи. И Пелистер навивачите пееа за земјотресот од 63та и да „се врател пак“.

Понормално е тоа, него лицемерието like they care.

No one cares.
I don't. :icon_mrgr:

(барем биле, сега е избледено тоа, џабе)
--- надополнето: 13 септември 2012 во 13:43 ---
Еве зошто вашиве први не ставиле банер?
На нашиве им текнало, убав гест, не велам дека некој нема после тоа да се глупира, важно 95% од навивачите знам дека ќе се за тоа злоупотребување на двете несреќи да биде прекинато и да не се злоупотребува!
Mене лично, не ми треба никаков „гест“ од Манчестер. Нејќам да сочуствуваат, нејќам да „партиципираат“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom