Ајде чекам................
Јас не знам вие дали се правите глупави со сила па и уште сила покажувате, да бевте барем малце тифо образовани ќе знаевте и дека вашите практикуваат да пикаат нечисти работи во уста. Моментално ви куцам од мобилен, имам зачувано во букмаркс неколку ретарди баш затоа што се правите вие светци и не и ќе ви ги постирам чим дојдам дома.ај баш постирај тука ....
Oд членот MunichBastards барем на форумов се имаме изнаслушано јадење гомна за Минхен, ама ме мрзи да барам искрено!ај баш постирај тука ....
Always the victims, it's never their fault.Не бе, светци се тие. Ова се срамни монтажи. Лицемерие. Ој покријте се со нешто.
Што бе пиле, се фати сега крив и ја вртиш дискусијата у друга насока?Значи не реков дека нема од нашите туку вие веднаш напаѓате со истото без да го осудите потегот шо е направен од вашите. Ете тоа ми е криво. Знаеме вашиот тим е светост почнувајки од Фергусон и никогаш не грешите .....
Каде овде пишува дека групата е направена од Скаузер????Опааа, еве слика од група и тоа специјално напраена за Минхен
Always the victims, it's never their fault.
Не прочитав пост дека го осудувате туку веднаш напаѓате. Истото беше и кога го постирав текстот со тетоважата.................Што бе пиле, се фати сега крив и ја вртиш дискусијата у друга насока?
Никаде не рековме ние дека нема ретарди откај нас, затоа е и гестот на навивачите oд MUST што ќе патуваат на гостинските натпревари и моментално собираат пари за банери.
Признај барем еднаш дека си згрешил, не боли.
Каде овде пишува дека групата е направена од Скаузер????
Жити се што толку лошо напишав? Знам, јас сум идиотот вие сте светците..............
--- надополнето: 13 септември 2012 во 01:48 ---
Раноми жити се поарно не постирај....