Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
http://www.youtube.com/watch?v=R_BGkFYHG5Y
http://www.youtube.com/watch?v=5SItko13shM&feature=related
ех, се би дал овие денови да се вратат.....
--- надополнето: 27 јули 2012 во 00:51 ---

Ама нема потреба од препукување, сите знаеме каде е Ливерпул, и вие Арсеналовци знаете до каде сте со вашиот клуб, и вие знаете оти сте сепак зад првата тројка, за џабе само се тера инает, а никој (ретко кој) ја кажува реалноста.....
Toчно и затоа не се препукуваме со навивачи на Јунајтед или Челзи (за овие првите сум 100% сигурен, за овие вторите и не баш толку), ама некој да ти кажува бајки за тоа како Ливерпул бил подобар од Арсенал во последниве 3-4 сезони и тоа не иде работа, сепак секој треба да си ги испружи нозете колку што му е долга чергата(y)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Toчно и затоа не се препукуваме со навивачи на Јунајтед или Челзи (за овие првите сум 100% сигурен, за овие вторите и не баш толку), ама некој да ти кажува бајки за тоа како Ливерпул бил подобар од Арсенал во последниве 3-4 сезони и тоа не иде работа, сепак секој треба да си ги испружи нозете колку што му е долга чергата(y)
Јас вака велам....во животот за тоа кој фудбалски клуб е подобар и за кој треба да навиваш, која жена е убава а која не е, и која музика е најдобра неможиш да одредиш оти сето зависи од индивидуата (личноста)......
И да. Треба да се сложиме оти во последниве 3-4 години двете екипи се катастрофа.....
--- надополнето: 27 јули 2012 во 01:03 ---
Туку дајте на пример ставете линк тука од вашите екипи(или пак од премиерлигашките) за некоја утакмица која ќе ја паметите вечно, некоја атмосфера која ве наежила итн итн.....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561

Арсенал на бриџот, 2:0 губи и 15 минути до крај, но тогаш стапува на сцена Кану со хет трик.

KANU BELIEVE IT!!!

Видете ги само имињата што играат аааааахххх

П.С. Гарант 80% од вас незнаат дека Шукер има играно за Арсенал :icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Арсенал на бриџот, 2:0 губи и 15 минути до крај, но тогаш стапува на сцена Кану со хет трик.

KANU BELIEVE IT!!!

Епа изгледа јас сум во тие 20% ;)
--- надополнето: 27 јули 2012 во 01:32 ---
Инаку од Арсеналовци очекувам да постават линк од ЕДНА утакмица, ама ајде ќе си поќутам да видам дали ќе му текни на некој да ја постави овде....;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
И уште една

На гости кај Болтон (кој у тој период беше Arsenal's bogey team) 60та минута губат 2:0 и имаат играч помалце поради исклучувањето на Дијаби.

Конечен резултат 2:3 :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Инаку сакав да пишам друго мислење за Премиер Лигава која што е сега и која што беше пред 10 години....
Не е ништо исто. Мене ми е мило што сега конкуренцијата е уште појака, нема лесни утакмици, сите се за уживање, само фали една работа ЛОЈАЛНОСТА НА ИГРАЧИТЕ, која веројатно никогаш повеќе нема да ја има. Нема да има (ретки ке бидат) играчите како Џерард, Кара, Адамс, Кион, Кин, надополнете некој кој ги заборавив (само немојте ќе ве молам Овен :D). Тогаш пред 10-12 години тие тогаш што пратеа ПЛ можат да кажат, како тогаш се играше со срце за тимот, без разлика на кое место е остануваа во тимот го даваат максимумот играа пожртвувано, а сега дел од ова го нема. Јас сепак еве и годинава ќе ми биди 14та сезона како ќе гледам ИНТЕНЗИВНО премиер лига многу ретко пропуштам утакмици освен ако имам некоја неодложна работа....и секоја чест на серија А, примера и сите други лиги на светот нема лига КАКО АНГЛИСКАТА ПРЕМИЕР ЛИГА......

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Инаку од Арсеналовци очекувам да постават линк од ЕДНА утакмица, ама ајде ќе си поќутам да видам дали ќе му текни на некој да ја постави овде....;)
Повели и поздрав до Кинг Кени од Мајкл Томас:D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.youtube.com/watch?v=qmEh9k70g9A
Ливерпул-Арсенал финале ФА куп 2001 (знам не е премиер лигашка утакмица ама јбг ;) )кога Арсенал водеше со 1-0, и Овен со двострел ги потопи тобџиите...
П.С. И овај Clyde Tysedale каков коментатор е...страшно нешто...
--- надополнето: 27 јули 2012 во 01:42 ---
Повели и поздрав до Кинг Кени од Мајкл Томас:D

Само немој молим те да не слушнам лош збор за кралот....таму сум многу ранлив......LONG LIVE THE KING :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
На навивачите на Ливерпул само едно ќе им кажам.
Сме освоиле титула на Енфилд во последно коло, во последна минута.
Толку.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.585
Поени од реакции
22.530
Ако сме искрени и не се лажеме... Имам дрес од Шукер, ама прв пат слушнав и прочитав дека играл во Арсенал.. :unsure:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

KANU BELIEVE IT!!!

Jaс го паметам, не дека се прослави нешто ама сепак голем играч беше!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.585
Поени од реакции
22.530
Епа треба уште да јадеш лебче за фудбал , а ? :) :) :)
Арсенал од никогаш не ме привлекувал како клуб. Нема шанси да ги знам сите кои играле, па дури ни легенди на клубот. Личности како Бергкамп нема шанси да не ги знаеш, ама Шукер во Арсенал... Колку играл, 2 сезони? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom