Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.816
Памтам пред 2-3 години на форумов се регистрираа пет - шест трола со јузери Баба Васа, Чичко Васа, Дедо Васа и останати родбински имиња во една ноќ и отворија фан клуб Свонси кога Свонси уште беше во Лига 1. Постираа дека се нивни фанови и дека Свонси ќе растурале во ПЛ за кратко. Сите им се смееја, им фаќаа сеир, фан клубот го избриша модераторот, овие попија бан...

Поука? Утре и за Кру Александра да отвори некој фан клуб, немојте да се смеете :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 август 2012 во 20:00 ---
Едит, не било избришано еве го фан клубот http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Свонси-Сити-АФЦ.24411/ ама има едно 50 поста избришани.
А тоа време чинам во 3та лига беа Свонси (или пак тазе влезени во втора) :)
Навистина добар тим испаднаа

В

Ваздух

Гостин
Само обичен лаик може да каже дека не било пенал тоа за Челзи. Ја би се срамел да коментирам вакви работи, на таков субјективен начин.
--- надополнето: 25 август 2012 во 21:07 ---
Инаку ме интересира и мене за правилото ако играч е соборен и ако пеналот се реализира, дали се рачуна за асистенција? По можност линкче.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Па зошто се игра ПЛ,нека им ја дадат титулата на Челзи...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Па зошто се игра ПЛ,нека им ја дадат титулата на Челзи...
Чекај бе ... ако пројдат покрај Веб тогаш ќе може титулата да им се даде :icon_lol:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Море мислете му ја кога ке се разигра Јунајтед има партали да летаат од сите екипи само не се уиграни како треба само нека влезат во форма :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Страшна посекотеница, ама и Руни влезе лошо во дуелот

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Руни еден месец надвор од терените.Сепак не беше во некоја форма,а го имате и РВП.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Инаку ме интересира и мене за правилото ако играч е соборен и ако пеналот се реализира, дали се рачуна за асистенција? По можност линкче.
Не се брои како асистенција. Линкче јок. Неколку англиски новинари постираа за тоа правило оваа недела. За пенал над Хазард се работеше мислам ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom