Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Памтам пред 2-3 години на форумов се регистрираа пет - шест трола со јузери Баба Васа, Чичко Васа, Дедо Васа и останати родбински имиња во една ноќ и отворија фан клуб Свонси кога Свонси уште беше во Лига 1. Постираа дека се нивни фанови и дека Свонси ќе растурале во ПЛ за кратко. Сите им се смееја, им фаќаа сеир, фан клубот го избриша модераторот, овие попија бан...

Поука? Утре и за Кру Александра да отвори некој фан клуб, немојте да се смеете :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 август 2012 во 20:00 ---
Едит, не било избришано еве го фан клубот http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Свонси-Сити-АФЦ.24411/ ама има едно 50 поста избришани.

А тоа време чинам во 3та лига беа Свонси (или пак тазе влезени во втора) :)
Навистина добар тим испаднаа

Само обичен лаик може да каже дека не било пенал тоа за Челзи. Ја би се срамел да коментирам вакви работи, на таков субјективен начин.
--- надополнето: 25 август 2012 во 21:07 ---
Инаку ме интересира и мене за правилото ако играч е соборен и ако пеналот се реализира, дали се рачуна за асистенција? По можност линкче.

Па зошто се игра ПЛ,нека им ја дадат титулата на Челзи...

Па зошто се игра ПЛ,нека им ја дадат титулата на Челзи...
Чекај бе ... ако пројдат покрај Веб тогаш ќе може титулата да им се даде :icon_lol:

Море мислете му ја кога ке се разигра Јунајтед има партали да летаат од сите екипи само не се уиграни како треба само нека влезат во форма :D

Страшна посекотеница, ама и Руни влезе лошо во дуелот

Руни еден месец надвор од терените.Сепак не беше во некоја форма,а го имате и РВП.

Инаку ме интересира и мене за правилото ако играч е соборен и ако пеналот се реализира, дали се рачуна за асистенција? По можност линкче.

Не се брои како асистенција. Линкче јок. Неколку англиски новинари постираа за тоа правило оваа недела. За пенал над Хазард се работеше мислам ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom