Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Што мерак е да ги читам навивачите на Јунајтед кај што се жалат на судиски одлуки.
Јас искрено не се замарам со вас, само трубам за да видите какви сте вие секогаш кога плачите!
Сега ви е смешно, а нас секогаш ни е смешно кога се буните за судиите:icon_lol: !

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Кој се жали? наведи барем.. не се сите..
А и вие што зборите цело време не гледате што судат против Јунајтед само што судат за нив.. Патетични сте..
Преска требаше Хангеланд да си добие втор жолт и автоматски црвен.. тогаш никаде ве немаше..
Не се важи тоа, за нас се секогаш судиите(и за Челзи годинава:icon_lol:)!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Е баш ме интересира дали важи истото и за слободен удар.. Дали исто асистенција добива фудбалерот кој бил фаулиран, за слободниот од кој после паднал гол.. Нека дават поени на фантази, ама глупо е.. Ептен.. Како не го шутира Торес пеналот, ќе имаше и гол и асистенција во едно... :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Чомбе немаш више коментар за дајвот, кога и некои твои колеги пишаа дека беше пенал?:icon_lol:
Е баш ме интересира дали важи истото и за слободен удар.. Дали исто асистенција добива фудбалерот кој бил фаулиран, за слободниот од кој после паднал гол.. Нека дават поени на фантази, ама глупо е.. Ептен.. Како не го шутира Торес пеналот, ќе имаше и гол и асистенција во едно... :D
Само гол ќе се важеше тогаш, без асистенција.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Кој се жали? наведи барем.. не се сите..
А и вие што зборите цело време не гледате што судат против Јунајтед само што судат за нив.. Патетични сте..
Преска требаше Хангеланд да си добие втор жолт и автоматски црвен.. тогаш никаде ве немаше..
Еве сега и матичен број ќе ти дадам кој се жали,сврти прошлата страница и ќе си видиш кај се галами за пеналот. Се залетаа дека е дајв ама од кога видоа на повторена снимка демек еве на шала го мислеле тоа. Не го видов моментот со Хангеланд и неможам да коменирам за тој натпревар,освен тоа дека Рвп даде убав гол.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Е баш ме интересира дали важи истото и за слободен удар.. Дали исто асистенција добива фудбалерот кој бил фаулиран, за слободниот од кој после паднал гол.. Нека дават поени на фантази, ама глупо е.. Ептен.. Како не го шутира Торес пеналот, ќе имаше и гол и асистенција во едно...
Само на фантази е така мислам, не се запишуваат официјално.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Чомбе немаш више коментар за дајвот, кога и некои твои колеги пишаа дека беше пенал?:icon_lol:
Пишав имаше минимален контакт ама не така да дајва, ќе му е сериозна конкуренција на Јанг и незаменливиот Бускет или Букет како беше :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Еве сега и матичен број ќе ти дадам кој се жали,сврти прошлата страница и ќе си видиш кај се галами за пеналот. Се залетаа дека е дајв ама од кога видоа на повторена снимка демек еве на шала го мислеле тоа. Не го видов моментот со Хангеланд и неможам да коменирам за тој натпревар,освен тоа дека Рвп даде убав гол.
Па од позади идеше камерава на мојот стрим, испадна дека Торес се фрла а овој не го ни допира. Затоа прво почекав повторена снимка па искоментирав.

(y)

(y)

Eптен ми е кеф кога ќе видам дека тук тек има и некој реални фанови на Јунајтед.
Не мислам да се правам како да имам 12 години и да се натегам, нема везе ако е Челзи, ако е пенал, нека го судат, гледам шо пореални коментари да давам, не полни со инат :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Епа оти овој од спортклуб ги рачуне? xD

Иначе знам оти само гол де, се заебавав.. :)

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
Чист пенал без сомнение, ја враќа формата Торес. Иначе колку асистенции има Хазард?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Супер игра Челзи нема што тука, Торес ако ја врати формата со Хазард позади него ќе биде многу опасно. Само незнам кој им е замена за Торес?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom