Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Poleka malku ne se zaletuvaj,ako dovolno dolgo ja sledis Premier ligata togas ke se setis na Hull City...covek svati edna rabota,Swansea momentalno igraat epten jako ama sezonata e dolga i ne veruvam deka ke go izdrzat tempoto,edno 2 poraza i ke vidis sto ke se sluci so niv.
Истото беше и со Виган.
Факт е дека на крај Свонси ќе се бори за опстанок

2

~2A

Гостин
Истото беше и со Виган.
Факт е дека на крај Свонси ќе се бори за опстанок
Свонси не може да се бори за опстанок, тоа го докажа минатата сезона со одличната игра и поседот на топка.Исто и оваа сезона почнаа добро имаат гол разлика од 8 -0 и имаат 6 бода.Има далеку послаби екипи од Свонси...

Астон Вила се печени за во Чемпионшип,а исто така и Виган си ги продадоа двајцата најдобри играчи Родаљега и Мозес,а притоа не зедоа некое засилување што би можело да ги замени нив,впрочем и со нив двајца се бореа за опстанок,па така се спасуваат веќе 2-3 сезони,а оваа сезона мислам дека им е последна... :)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Свонси не може да се бори за опстанок, тоа го докажа минатата сезона со одличната игра и поседот на топка.Исто и оваа сезона почнаа добро имаат гол разлика од 8 -0 и имаат 6 бода.Има далеку послаби екипи од Свонси...

Астон Вила се печени за во Чемпионшип,а исто така и Виган си ги продадоа двајцата најдобри играчи Родаљега и Мозес,а притоа не зедоа некое засилување што би можело да ги замени нив,впрочем и со нив двајца се бореа за опстанок,па така се спасуваат веќе 2-3 сезони,а оваа сезона мислам дека им е последна... :)
И Волвс се залетаа вака лани и на крај последни.Несакам да испаднат Свонси ама не се знае Виган чим не испадна овие години претходно годинава ич.Норич и Саутемптон ми се некако сигурни за третаат би сакал Стоук ама малку потешко таа желба

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Го купија Коне,а и Мијачи од Арсенал на позајмица ..:))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште во август замарање кој ќе испадне, уживајте ајде, секое коло нова возбуда :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Aj za opstanok mozebi ne,12 mesto spored mene.

1-Man City
2-Chelsea
3-Arsenal
4-Man Utd
5-Everton
6-Liverpool
7-Tottenham
8-Newcastle
До некаде горе доле точно ти е ова АМА според мене нема шанси Евертон да заврши 5ти,Арсенал 3ти и Јунајтед 4ти.
--- надополнето: 25 август 2012 во 23:54 ---

:pos:

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
До некаде горе доле точно ти е ова АМА според мене нема шанси Евертон да заврши 5ти,Арсенал 3ти и Јунајтед 4ти.
--- надополнето: 25 август 2012 во 23:54 ---

:pos:
Види му ја фацава ко да сакат да речит "Kaj дојдов кај се запустив ":D

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Добри се Фулам , никогаш не сум го видел во такво издание претходната сезона
Aj za opstanok mozebi ne,12 mesto spored mene.

1-Man City
man utd
chelsea
4 -everton
liverpool
Arsenal
7-Newcastle
8-totenhem
Вака од мојата перспектива , погоре трите екипи ќе се борат за титула:P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Darron Gibson hasn't lost a Premier League game in 2 years.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Види му ја фацава ко да сакат да речит "Kaj дојдов кај се запустив ":D
Едвај ги чекав очајниве коментари од фановите на Арсенал :)
--- надополнето: 26 август 2012 во 01:40 ---
Btw сме сакале у кабинетот со трофеите да го сликаме, али немало место пошто знаете како е кај нас, препуна е собата, едвај ќе се гледа он а и сликата лошо ќе испадне од блицот што ќе се одбие низ сите трофеи. Башка не дај боже да падне еден, сите други по него ќе ги бутне и ќе го згмечат човекот.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Едвај ги чекав очајниве коментари од фановите на Арсенал :)
--- надополнето: 26 август 2012 во 01:40 ---

Btw сме сакале у кабинетот со трофеите да го сликаме, али немало место пошто знаете како е кај нас, препуна е собата, едвај ќе се гледа он а и сликата лошо ќе испадне од блицот што ќе се одбие низ сите трофеи. Башка не дај боже да падне еден, сите други по него ќе ги бутне и ќе го згмечат човекот.
и од шо се многу тешки тоа трофеите ке направат дупка во земјата и од другата страна во Кина ке испаднат и после ке треба да давате пари за да ви ги донсеат назад по пратка преку афтобус.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
и од шо се многу тешки тоа трофеите ке направат дупка во земјата и од другата страна во Кина ке испаднат и после ке треба да давате пари за да ви ги донсеат назад по пратка преку афтобус.
И мене ми е шубе за тоа, треба за вас да одделиме некои, малце баланс мора...

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Како бе Свонси со 4 засилувања ќе се бореле за опстанок ?? :eek: Дечките се супер сега за сега и до крај на октомври имаат супер распоред и би требало да го искористат тоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom