Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Челзи,Јунајтед,Сити. Тие се фаворити на хартија за титулата,Арсенал може да изненади ама не ми се верува,ептен е раштиман тимот после заминувањето на РВП.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4498786/Stars-quit-Arsenal-and-win-44-medals.html
Според мене најголеми фаворити се Сити имаат играчи на резервна клупа шо можат да заменат а да не осетат разлика .Челзи прајт еден нов тим и како шо реков чекам на посилни противници да видам колку му е силата.Јунајтед да не го земеше РВП ама никако не ке ми беше во фаворити ама после неговово доагање нештата се менуваат мислам дека имаат проблем во одбраната таму се доста тенки иако со Јунајтед никогаш не се знае тие и кога не играат тепаат.Арсенал претрпе две играчки загуби на клучни позиции ама не ни е прв пат веке се навикнавме.Овие другиве Ливерпул,Тотенхем и ај да речеме Њукасл мислам дека немаат шанса и да ја имаат таа е минимална.Ке почекам до крајот на трансфер периодот да видам шо ке појачаат во тимот

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Мојсие у Челзи а?
--- надополнето: 23 август 2012 во 21:00 ---

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Жими се си буљаш невиден.
Ќе плаќаш за ова:sneaky:

Него,Карваљо во КПР А?
И Цезар?
Џабе им е,пак ќе лапаат петарди од Свонси:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Зашто бе автопортрет аватарот :pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Моментот кога 3 навивачи на Јунајтед имаат аватар на Сити и после викаат навивачите на Челзи навивале за Сити
Моментот кога овие од Арсенал се најголеми буљаши ебаго.
Не се чепкај сеа ќе ме тераш да се кладам нешто со тебе:D
Зашто бе автопортрет аватарот :pos:
Ти си сведок дека требаше да носам од В.Перси,не од овој Босанскиов глауч!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Моментот кога овие од Арсенал се најголеми буљаши ебаго.
Не се чепкај сеа ќе ме тераш да се кладам нешто со тебе:D
Ти си сведок дека требаше да носам од В.Перси,не од овој Босанскиов глауч!
Со тебе не се кладам ти веќе имаш аватар. Ако се кладам ќе се кладам со некој што нема аватар на Сити а навива за Јунајтед.
Моја мисија е до крај на сезона сите навивачи да имаат слика од играч на Сити.Секој ќе има слика од посебен играч.Ако се потрошат ќе ставиме некој од у17 тимот на Сити.
А за Ilumious некој од женскиот тим на Сити :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Со тебе не се кладам ти веќе имаш аватар. Ако се кладам ќе се кладам со некој што нема аватар на Сити а навива за Јунајтед.
Моја мисија е до крај на сезона сите навивачи да имаат слика од играч на Сити.Секој ќе има слика од посебен играч.Ако се потрошат ќе ставиме некој од у17 тимот на Сити.
Ти буквално си ја сфатил реченицата "Manchester is blue" a? :D

L

Löwe

Гостин
Ти бе Тошка, дај смени го аватарот ептен ми е селски :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom