Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.252
- Поени од реакции
- 14.618
Мојсие у Челзи а?
--- надополнето: 23 август 2012 во 21:00 ---

Слободно![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слободно![]()

Според мене најголеми фаворити се Сити имаат играчи на резервна клупа шо можат да заменат а да не осетат разлика .Челзи прајт еден нов тим и како шо реков чекам на посилни противници да видам колку му е силата.Јунајтед да не го земеше РВП ама никако не ке ми беше во фаворити ама после неговово доагање нештата се менуваат мислам дека имаат проблем во одбраната таму се доста тенки иако со Јунајтед никогаш не се знае тие и кога не играат тепаат.Арсенал претрпе две играчки загуби на клучни позиции ама не ни е прв пат веке се навикнавме.Овие другиве Ливерпул,Тотенхем и ај да речеме Њукасл мислам дека немаат шанса и да ја имаат таа е минимална.Ке почекам до крајот на трансфер периодот да видам шо ке појачаат во тимотЧелзи,Јунајтед,Сити. Тие се фаворити на хартија за титулата,Арсенал може да изненади ама не ми се верува,ептен е раштиман тимот после заминувањето на РВП.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...786/Stars-quit-Arsenal-and-win-44-medals.html
Жими се си буљаш невиден.Мојсие у Челзи а?
![]()
![]()

Жими се си буљаш невиден.
Ќе плаќаш за ова![]()

Моментот кога овие од Арсенал се најголеми буљаши ебаго.Моментот кога 3 навивачи на Јунајтед имаат аватар на Сити и после викаат навивачите на Челзи навивале за Сити
Ти си сведок дека требаше да носам од В.Перси,не од овој Босанскиов глауч!Зашто бе автопортрет аватарот![]()
Со тебе не се кладам ти веќе имаш аватар. Ако се кладам ќе се кладам со некој што нема аватар на Сити а навива за Јунајтед.Моментот кога овие од Арсенал се најголеми буљаши ебаго.
Не се чепкај сеа ќе ме тераш да се кладам нешто со тебе
Ти си сведок дека требаше да носам од В.Перси,не од овој Босанскиов глауч!

Ти буквално си ја сфатил реченицата "Manchester is blue" a?Со тебе не се кладам ти веќе имаш аватар. Ако се кладам ќе се кладам со некој што нема аватар на Сити а навива за Јунајтед.
Моја мисија е до крај на сезона сите навивачи да имаат слика од играч на Сити.Секој ќе има слика од посебен играч.Ако се потрошат ќе ставиме некој од у17 тимот на Сити.
А за Ilumious некој од женскиот тим на Сити![]()

Ти бе Тошка, дај смени го аватарот ептен ми е селскиСо тебе не се кладам ти веќе имаш аватар. Ако се кладам ќе се кладам со некој што нема аватар на Сити а навива за Јунајтед.
Моја мисија е до крај на сезона сите навивачи да имаат слика од играч на Сити.Секој ќе има слика од посебен играч.Ако се потрошат ќе ставиме некој од у17 тимот на Сити.
А за Ilumious некој од женскиот тим на Сити![]()

And City have Свети Пантелејмон...Chelsea signed Moses, Arsenal want Jesus, And United have Judas

Не бе супер си еТи бе Тошка, дај смени го аватарот ептен ми е селски![]()

Не, еве нов сега си ставив јасНе бе супер си е
Еве ако сакаш еден и за тебе
![]()