Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мислам дека од сега би требало да стане традиција темата за сезоната во ЕПЛ да заврши со исмевање на арогантноста на навивачите на екипата што го освоила првенството Јунајтед, или како што се вели на англиски да им направиме еден roast.

Да видиме што ни носат трансфер новостите:

Стротман не преговарал со Рома. Значи сигурно не може да очекуваме трансфер на Стротман во Рома деновиве.

Што за нив ?

Ама не не интересира тоа, во моментов најголеми се шпекулациите за Тијаго. Да видиме што велат новостите за Тијаго:
Има некои што шпекулираат:

Е што ќе прават тогаш де?

Ама сепак шпекулациите се позитивни за Јунајтед бидејќи не постои петта опција Тијаго да отиде во друга екипа.
Значи во Англија и во Македонија се очекува да иде Тијаго во Јунајтед. Да видиме што велат шпанските новинари:

Ама ајде да видиме некои поверодостојни извори што велат:

Значи нема заебанција со Јунајтед. Штом ќе загризат за некој играч... стварно многу кажува.

Ахам.Баш орален.

Ај да видиме што вели Џену :

Значи следната недела кај и да е ќе потпише Тијаго и тамам ќе игра за Јунајтед против Индонезијците. Топ.

Ете уште малце ќе почекате и ќе ви се придружи на подготовки.

Ете гледам некој неверник имало тука, ама не се грижи Тијаго ќе се склопи добро си играчиве што ги наброја, башка под водство на Мурињо ќе газат.
Значи работава е готова само треба да се официјализира во 5 часот работава:

Е сега значи од кога се е готово со трансферот може да се мисли на навивачки песни за дечкото:

Сега тука се појавува друго прашање.Кој број ќе го носи Тијаго ?

Ај добар е Роналдо кога ќе дојде може и да му ја остапи 7цата на Тијаго.

Ремет? Ма нееее. А стварно Тијаго да иде у Баерн треба да е рандом циганче. А он не е рандом циганче и од следната сезона ќе гази у ЕПЛ така Zedd ? :D :D

#Демонизирање.

Не се лутете знаевте дека следи ова :D
Браво за составеново,се гледа дека имаш доволно слободно време во животот и си мислел на нас.Али поим немам зашто ми го тури мислењето тука?Што ССН не е кредибилна телевизија ,па затоа си ме пишал тука?
ако сакаш линк од мојот пост ЕВЕ

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Немам друга работа, еве Фрос ме потсети: Шо Хулк?

Е што Хулк? или Лукас Моура:? па сеа и Тиаго ?, знаеш кога играа голф Ферги и Хозе а ти текнува ли или бутур ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Билд: Mурињо и Фалкао во Челзи, за 50 милиони вториов.

Не ми се свиѓа, мислам 50 милиони пак, по третпат, за играч кој не е во цутот на младоста, а со негово доаѓање ќе се запостават Лукаку и Ба.
Ќе има во него 4-5 сезони, можеби ќе биде како Ван Перси во Јунајтед, ама мене од тие причини не ми се свиѓа неговиот трансфер. А, што е фантастичен играч и најдобар напаѓач, е.
Стварно е заебан срчов на форумов не покажува од поодамна постови, али еве најдов еден со мислење на навивач на Челзи за трансфер на Фалкао.
Значи и кога не поврзуваа со трансферите повеќето бевме против трансфериве на играчите со кои што не поврзуваа.

И стварно е дебилно да се лутите за ова а ги заебававте Ливепрул пред 2 дена за Мхтаријан а Арсенал за Хигуаин.

А и башка лани исто и со Лукас Моура викавте сигурно дека е па ништо на крај.

Значи заебанција е постото сфатете, а и да земете да барате гарантирам дека нема да најдете повеќе од 3 постови во кои што навивачи на Челзи ТВРДАТ дека некој играч ќе дојде (значи не како членот што ме цитираше дека некој сајт нешто пишал, туку некој друг да тврди дека ќе дојде другата недела некој играч за сигурно)

И стварно не знам што се лутите кога крај на сезона е мора некако да се занимаваме и расправаме во оф-сезона :D

Ете Џену можда 3-4 пати ја цитирав па не се буни, МанУтдЧемпионс знаеше дека ќе ве заебаваме, а вие другиве.. цц :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
:pos::pos: :pos:

Браво dragonsky. Убаво би било и да се види Мурињо едишн од ова, како он е тој што има клаузула у договорот за овие, "Се знае кој е наследниот на Ферги :cool:", и сите едвај чекаат како со него ќе ги донесе Роналдо, Левандовски и Бејл, а кога потпишува Мојес наеднаш Мурињо е тапа тренер кој нуди само инстант-успех, а Мојес е вистинскиот Мојсие кој ќе ги води нив на патот на просветлувањето и долготрајни успеси пошто нели, Фергусон знае кој бира. Само за ова треба долго време да се бараат мислења, неколку години и тоа по различни теми, па нема баш време.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За Мојс слободно барајте такви постови, пошо никој од нас не рече дека е подобар од Жозе или не знам што. Свесни сме дека Жозе носи инстант успех кај и да оди. Туку дека разбираме зошто доаѓа на негово место. Успеси реално како Фергусон тешко некој да ги повтори.
Посекако што и да најдете тогаш ќе е помалце смешно од The return of the King Kenny, човекот што ќе го пензионира Фергусон :D:D:D:D:D:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Арно е бе ајде, догодина пак нека ни бараат постови пред крајот на темата за претстојната сезона. ;)
Тоа секако :D
Ова не само за вас, туку за било кој што ќе пише на темава на крај следи цитирање чисто за заебанција, баш пред месец дена неколку цитати имаше од типот на "КПР годинава ќе се борат за Европа ! " :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тоа секако :D
Ова не само за вас, туку за било кој што ќе пише на темава на крај следи цитирање чисто за заебанција, баш пред месец дена неколку цитати имаше од типот на "КПР годинава ќе се борат за Европа ! " :D
за титула беше тој, Давор мислам го цитираше баш праевме муабет на Твитер дека од тогаш не е логиран:D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Хахаха малку ладење на сметка на фановите на Утд а.

Не очевував јас дека Ман.Утд се толку неспособни за трансфери можеа да го земат ама ја прокоцкаа шансата.

И да не е рандом циганче штета што отиде во клуб каде што веројатно нема да игра редовно.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
за титула беше тој, Давор мислам го цитираше баш праевме муабет на Твитер дека од тогаш не е логиран:D
Па не утнал многу, само една сезона. Еве другава сигурно ќе се борат за титула КПР :D
--- надополнето: 14 јули 2013 во 21:32 ---
Хахаха малку ладење на сметка на фановите на Утд а.

Не очевував јас дека Ман.Утд се толку неспособни за трансфери можеа да го земат ама ја прокоцкаа шансата.

И да не е рандом циганче штета што отиде во клуб каде што веројатно нема да игра редовно.
Се заебавав за рандом циганче делот ако ти текиња од тогаш со аватарот :D

Е да и јас мислам дека ептен подобар потег ќе беше да отидеше во Јунајтед, можда за некоја година клучен играч ќе им беше ама тоа е.. сепак верувам дека нема да грее клупа во Баерн.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.165
Поени од реакции
18.187
Реметот каков и да биде, некако нема некој шмек кога се прави на сметка на шампионот. Затоа што и да се зборува, шампионот ќе е секогаш во право затоа што во фудбалот нели се игра за тоа, а не кој каков играч купил и дали очекувал некој трансфер да се оствари, па не се остварил. Едноставно играчите и трансфер плановите паѓаат во вода, кога некој по којзнае кој пат ќе се закити со трофеј, а друг по којзнае кој пат максималниот дострел ќе му биде пласман во ЛШ или пак дури и тоа нема да го постигне.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.284
Поени од реакции
26.163
Не дека не сфаќам зошто си цитирал, ама тоа што го цитираше е тотално извадено од контекст. :D Јас зборував за финансиската кондиција на Јунајтед споредено со таа на Барселона, а трансферот на Тиаго не се случи заради фудбалски, а не финансиски причини.

Ама сепак, good point, кога се исклучително квалитетни фудбалери во прашање ништо не е готово до официјална прес конференција. А ова што има толку примери за ребрање на сите е исклучително лош показател за Премиер лигата во целина. Германците се приближуваат. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Што убаво ви мавта со рацете oвој Мики Рајан. :icon_lol: (liverpool fans :D)
Ние се надевавме на Мики Рајан и го изгубивме. Вие до кај сте со Роналдо, Бејл, Левандовски, Стротман и Тиаго? :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom