Фан Клуб: Челзи

G

Geezer

Гостин
И да ми го собереме Ројс сега на Дортмунд, додека се во фрка, каква работа ќе завршиме.

--------------------Ба/Шурле---------------------------
--Хазард--------Мата------------Ројс/Мозес----

Да потсвршиш само гледајќи.

Донев

Изумив, го заборавив, како смеев само. Фала кољега.

Донев

Абе не во некоја којзнае колкава, ама ете сега главниот талент им замина, зошто да не посакаат преселба Лева и Ројс на пример.

According to SSN Germany Mario Gomez has an "almost perfect" offer from Chelsea. #CFC

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
А Шурле?
--- надополнето: 23 април 2013 во 18:29 ---
Geezer, а и во каква фрка се па да ги продаваат сите фудбалери?

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Мора германец во тимот, Марин не го рачунам за таков. :)

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Се почесто и почесто се поврзуваме со германски фудбалери, дали е можно да го донесат Јуп, којшто според медиумите пред пензионирање можно е да тренира клуб во Англија или Шпанија.
Не верувам дека Мурињо е толку загреан по германците, иако во Реал доведе одлични двајца....

G

Geezer

Гостин
Се почесто и почесто се поврзуваме со германски фудбалери, дали е можно да го донесат Јуп, којшто според медиумите пред пензионирање можно е да тренира клуб во Англија или Шпанија.
Не верувам дека Мурињо е толку загреан по германците, иако во Реал доведе одлични двајца....

Абе тој ќе се пензионира одма, затоа и Пеп е донесен. Од Германци не можеш да немаш фајде, сум рекол. Јуп е цар, само да се предомисли, тешко.
Ако не Мурињо, да се земе Клоп, само не гледам зошто би заминал од Дортмунд, кога веќе изгради таква репутација во клубот.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ashley Cole and Gary Cahill return to Chelsea squad for Europa League semi-final first leg against Basel

Нека продужи Бертнард да игра Кол нека го стават во Недела, али Рафа си е шупак така да се може да се очекува.

G

Geezer

Гостин
Билд: Mурињо и Фалкао во Челзи, за 50 милиони вториов.

Не ми се свиѓа, мислам 50 милиони пак, по третпат, за играч кој не е во цутот на младоста, а со негово доаѓање ќе се запостават Лукаку и Ба.
Ќе има во него 4-5 сезони, можеби ќе биде како Ван Перси во Јунајтед, ама мене од тие причини не ми се свиѓа неговиот трансфер. А, што е фантастичен играч и најдобар напаѓач, е.

Jose Mourinho has agreed to join Chelsea and Falcao will join him at Stamford Bridge this summer, according to German website Bild. #CFC

Еве и автентично...

http://www.bild.de/sport/fussball/fc-chelsea/holt-mourinho-und-falcao-30132048.bild.html

Демек Мурињо зборувал денес со Абрамович, побарал услови, првиот му бил да се донесе Фалкао.
Абе све убаво, ако се оствари ова, ама ќе биде трагично ако не играме во ЛШ. Тогаш уствари нема на се остварат муабетиве.

@JimmyFloydBottleBank

Види, може некој поевтин и помлад, ама па од друга страна, можда ни фали тој Дрогба фактор, кој делумно го имаме во Ба, ама со Фалкао би било друго. Ќе почекаме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Лани ова време го чекавме противникот во финалето :(

Ај само утре да ги тепаме Базел таму добро ќе биде :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Што не ви се свиѓа Фалкао бе ? Мора да се земе титула во ПЛ, не сакате ваљда ко Арсенал или па ко Ливерпул да се затуцаме.:D

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Искрено, кога ги гледам овие германските екипи оваа сезона во ЛШ, кај курац ние би имале и некаква шанса да бранеме титула? :) Арно шо си испаднаме по групи, иначе ќе ни паднеше некој од нив, па со Рафа на чело ќе не растртеа :)
Иначе, ај утре да си ја решеме работата уште у прв дуел.

G

Geezer

Гостин
Газета и Сан ја пренесуваат истава вест. Ако дојде, ќе биде најдобриот трансфер несомнено.

Се возбудив :vozbud:

Мурињо, каков Фалкао/

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Што ви е на вас бе . Тој ќе бидел најдобриот трансвер пффф шипки што ќе биде најдобриот трансвер . Еден и единствен најдобар трансвер на сите времиња Торес во Челзи за 50 М и глас да не слушнам :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom