Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ви преведено доколку некој не го разбираше тоа сабајле :icon_lol:

Руни: Шефе, мора да разговараме.
Фергусон: Не сакам да разговарам со тебе дали научниците можат да ги оживеат диносаурусите, како во филмот Паркот Јура. Заборави, тоа нема да се случи.
Руни: Не е тоа. Види, знам дека и порано кажав дека имам договор за уште две години, но сакам сега да заминам. Сакам трансфер.
Фергусон: Баш тоа го сакаш, зар не?
Руни: Да, го сакам.
Фергусон: Не одиш ти никаде, глупаку со пресадена коса. Јас одам, но ти не одиш никаде.
Руни: Што кажавте за мојата коса?
Фергусон: Не сум спремен да им кажам на сите, но Вејн, јас си одам, одам во пензија на крајот на сезоната, а ти остануваш во клубот.
Руни: Што, не, не можете во пензија
Фергусон: Можам да правам што сакам. Можам да лансирам пиво користејќи ги кралските гаќи и да шутирам дебели мачки ако сакам. Јас одам во пензија, но ќе останам во близина за да внимавам на тебе.
Руни: Но тоа не значи...
Фергусон: Да, Вејн, тоа значи точно тоа. Го доведувам мојот стар пријател Дејвид Мојс да ме замени. Да, доаѓа човекот кого го издаде и кого го плукаше во својата автобиографија и на кој подоцна мораше да му плаќаш оштета. Чудно, зар не?
Руни: Но...
Фергусон: Тоа е тоа Вејн. Тоа е она што го добиваш кога јавно плукаш по мене...
Руни: Но јас сакам во Баерн.
Фергусон: Ха! А зошто тие би те сакале? Тие се најдобриот тим на светот, а ти си само бледа сенка на играчот што беше пред некое време. Дури и овде не си прв избор, веќе не си важен. Сега и по втор пат покажа дека си нелојален кон клубот, но и повеќе од тоа ако го сметаме твојот приватен живот.
Руни: Не мора тоа да го прифатам.
Фергусон: Мораш Вејн. Дури и ако отидам во пензија јас и понатаму ќе бидам шефот. Долго по моето повлекување јас и понатаму ќе бидам главен и ќе се погрижам да се покаеш поради твоите барања.
Руни: Тогаш сакам во Париз.
Фергусон: Оди во Париз. Оди и прашај го Дејвид Бекам за лекциите кои го научив, и за тоа колку конци има над окото. И покрај тоа од него ќе слушнеш само убави зборови за мене, бидејќи знае дека тоа не е последната лекција.
Руни: Продадете ме или ќе им кажам на медиумите дека си заминувате.
Фергусон: О, па дали ти ми се закануваш момче? Слободно им кажи. Јас се ќе демантирам, а три дена подоцна ќе објавам дека одам во пензија. Само да си играм, како што си играм со тебе. А кога Мојс ќе дојде овде, потруди се да не го разочараш по втор пат во животот.
Фергусон: Кога ќе дојде Мојс потруди се да не го исплукаш по втор пат. Овој пат може да ти ја земе куќата на суд.

Навивачиве на Вест Бром ке си ги исплатат сезонските карти за 3-4 сезони со тоа што ги нудат картите за со Јунајтед (последен официјален натпревар на стариот) за цена од 1000 до 2500/2600 фунти (нормалната цена им се движи околу 20 до 40 фунти) .. :D:D

390651_537920319579378_1030278022_n.png

Ливерпул треба да му е благодарен на Фергусон што најверојатно им овозможи да завршат пред Евертон наредна сезона. :D

ajde ne bidete tazni, kje si kazuvame dosetki za mojs i manure kolku kje bidat tapa narednava sezona :)
зошто скоро секој ваш пост ги има зборовите наредна сезона во било каква конотација? :confused:

Многу сте ми интересни како го дочекавте менаџерот за кој голем дел од вас не знаеја речиси ништо битно за него до вчера. Сеа глеам као изгледаме ние од страна :D

Е да, требаше и ние да го присилиме Мојсо да напише клупска брошура, ко вашиот...

Е да, требаше и ние да го присилиме Мојсо да напише клупска брошура, ко вашиот...

(Фанови на Пул, сериозен сум)

Мојс ни пола Роџерс. Never. Ever. Never.
--- надополнето: 10 мај 2013 во 18:53 ---
Ливерпул треба да му е благодарен на Фергусон што најверојатно им овозможи да завршат пред Евертон наредна сезона. :D

Доста веројатно е Евертон да биде дури и подобар некст сизн без доајенот на статус кво мид тејбл етитуд, Мојс.

(Фанови на Пул, сериозен сум)

Мојс ни пола Роџерс. Never. Ever. Never.
Нормално. Проста математика, Јунајтед го бара Мојс, а Сити Роџерс. Сити е уште моментален првак на Англија, Јунајтед втор, така да- Сити>Јунајтед, во тој случај и Роџерс>Мојс

зоолошката изгледа ќе стане стадион...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom