Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да идеше за арсенал ќе плачеше , вака се смее^ Плаче или се смее?
во неколку реченици вистината за Јунајтед ... не е за оние со послабо срце како на пример ПУЛ.
"The club will always move on - Manchester United is a massive football club," said Neville. "It moved on from the Munich air disaster, it moved on from Sir Matt Busby, it will move on from Sir Alex Ferguson.
Ќе видиме дали ќе плаче или ќе се смее следната сезона.да идеше за арсенал ќе плачеше , вака се смее![]()
yup така е гледаш како се знаеш . Саф не се пензионираше пошто му беше време туку зашто "следната ќе биде ваша" а со тоа САФ не можеше да се помириЗошто бе Пул ги зимаш како пример а збориш за мув он дека ќе има Утд, како што имале после Минхенската несреќа. Што се однесува до мене, дај боже да продолжите исто како после несреќата. 10 години па две титули, па 40 години за ова денеска што го достигнувате.
Само, се сомневам дека ти ова го знаеше, него едноставно да се постира нешто и секако да се „понижи“ Ливерпул.
и тоа премногу тажно и тешко, имам другарка што пројде низ истово и знам дека гадни работи трпи, не знам ни како земал сила да се насмее.Настрана муабетите за Ферги, дефинитивно тажно е ова се што му се случи на Стилијан.
#supportstan19
![]()
Нема ништо такво на официјалната на Манчестер.http://www.101greatgoals.com/blog/p...es-is-their-new-manager/#.UYuh_DlJchY.twitter
Незнам колку е точно но од сајтот тврдат дека е официална страна на манчестер за фб