Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
во неколку реченици вистината за Јунајтед ... не е за оние со послабо срце како на пример ПУЛ.

"The club will always move on - Manchester United is a massive football club," said Neville. "It moved on from the Munich air disaster, it moved on from Sir Matt Busby, it will move on from Sir Alex Ferguson.
"People will say 'how will the new manager be able to replace him?' and there will be comparisons. It's quite simple - play attractive football, bring young players through and win a championship.
"The fans will support them, the club will support them. This is not a stupid football club, this is not a crazy football club that changes the manager every 10 minutes.
"The new manager will need time and the club will need time to move on but they've got sensible people there.
"Somebody will be extremely fortunate to follow him. They are going into a football club where so much is perfect. The staff have been there for 15-20 years - they are grounded in winning, they have a mentality for winning and how to behave. It really is fantastic."

Абе многу е јасно дека ќе move on ама дека ќе биде успешен како што беше под Ферги, е тоа мало морген.
Со тимот што го има моментално Јунајтед, друг менаџер сеа ќе се бореше сеуште за титула.

Знаеме дека Мојс ќе фејлува, а Ферги ќе се издигне како Феникс и ќе го преземе клубот на сред сезона.

945258_503923416323490_492427937_n.jpg

во неколку реченици вистината за Јунајтед ... не е за оние со послабо срце како на пример ПУЛ.

"The club will always move on - Manchester United is a massive football club," said Neville. "It moved on from the Munich air disaster, it moved on from Sir Matt Busby, it will move on from Sir Alex Ferguson.

Зошто бе Пул ги зимаш како пример а збориш за мув он дека ќе има Утд, како што имале после Минхенската несреќа. Што се однесува до мене, дај боже да продолжите исто како после несреќата. 10 години па две титули, па 40 години за ова денеска што го достигнувате.

Само, се сомневам дека ти ова го знаеше, него едноставно да се постира нешто и секако да се „понижи“ Ливерпул.

да идеше за арсенал ќе плачеше , вака се смее :)
Ќе видиме дали ќе плаче или ќе се смее следната сезона.
Штета што Ферги си замина, баш сега кога во блиска иднина Арсенал има ресурси да се врати во тим што би конкурирал за титула, најубавите спомени од фудбалот ми се од ривалството помеѓу Ферги и Венгер, тоа беа златни сезони.

Зошто бе Пул ги зимаш како пример а збориш за мув он дека ќе има Утд, како што имале после Минхенската несреќа. Што се однесува до мене, дај боже да продолжите исто како после несреќата. 10 години па две титули, па 40 години за ова денеска што го достигнувате.

Само, се сомневам дека ти ова го знаеше, него едноставно да се постира нешто и секако да се „понижи“ Ливерпул.
yup така е гледаш како се знаеш . Саф не се пензионираше пошто му беше време туку зашто "следната ќе биде ваша" а со тоа САФ не можеше да се помири :vozbud:
Нас ни се случи Минхен ама вас си се случува САФ и Јунајтед од 1990 па навака !!! Од утре ќе ви се дешава Мојс и Јунајтед ;)

374980_648871108472967_1110561524_n.jpg

Се супер дечки, само не заборавајте дека овој тим на Јунајтед е најјак во пл. До следната сезона, може само еден тон претпоставки да излезат.

Настрана муабетите за Ферги, дефинитивно тажно е ова се што му се случи на Стилијан.

#supportstan19

article-2310438-1958DFD0000005DC-686_634x417.jpg
и тоа премногу тажно и тешко, имам другарка што пројде низ истово и знам дека гадни работи трпи, не знам ни како земал сила да се насмее.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom