Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Интересна идеја, беден пеинт :icon_lol:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Евертон се при крај со трансферот на Миралас и сакаат да го донесат Адам од Ливерпул.
И Њукасл го донесе Анита од Ајакс, одличен играч. Со Кабаје, Сисе, Ба, Бен Арфа, Гутиерез, Тиоте, Аруна ќе имаат одлична средина и напад. Во одбрана им се врати Стивен Тејлор, а ако успеат некако да го донесат и Дебуши ќе имаат и одлична одбрана.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ајде на сите со среќа нека ни е, што помалку повреди а што повеќе голови. И една желба иам за оваа сезона а тоа е да се врати старата 4ка во Англија на местото кај што треба.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Епа ајде да уживаме во новата сезона. ке биде бомбастично а на сите противници на Ливерпул им посакувам Ливерпул среќа од сезоната 2011-2012.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Ај со среќа нека ви е на сите.. Да се изнапцуеме тука наредните 9 месеци, да има ептен интересна сезона и најдобриот да ја освои титулата..

Според мене фаворити: Јунајтед, Сити и Челзи. Од "сенка" може да се убаци и Арсенал.. На Ливерпул и Тотенехем, искрено не им давам шанса за титула, но сигурно ќе се борат за ЛШ, заедно со Њукасл.. Исто така од Сандерленд и од КПР се очекува далеку подобра сезона од ланската.. Евертон очекувам исто така да се бори за излез во Европа.. Норич и Свонси тешко да ги повторат јаките игри од лани, па според мене овој пат ќе се борат за опстанок, заедно со ВБА, Виган, Ридинг и Саутемптон.. :) Мислам дека Виган овој пат нема да "извадат гз" и ќе се вратат во Чемлионшип.. Си замина Родалега, ќе бега и Мозез и мислам дека тешко ќе се спасат..

Ајт, наздравје нека е.. GGMU!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
П.С : Само едно ми е криво , што Дрогба нема повеќе да ги тресе мрежите во Англија :(.
Ќути добро за Арсенал. :D
--- надополнето: 18 август 2012 во 14:19 ---
Моја проценка е Арсенал шампион за другите не ме интересира
Нема лабаво, атакуваме со полни топови!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку време ќе му треба на Абрамович, да му даде отказа на Ди Матео?:icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
E да.. Дрогба и Тим Кејхил со сигурност ќе фалат во ПЛ.. Но тоа е тоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom