Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
ај сезонава нека биде барем пола интересна од претходнава бидејќи probably we'll never see anything like that ever again

фаците на Фергусон и Џонс на 02:19 PRICELESS!

изјавите на 04:39 и 04:53 ми тераат солзи на очи
Ме наежи видеово :confused:
Ахх бе мајката се би дал во тие моменти да бидам фан на сити :confused:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И на денот на почетокот на новата сезона, моите проценки.

Мислам дека Сити има најголеми шанси да стане шампион на Енглеска земја пролетерска. Не го ставам сигурен како шампион од неколку причини:
- тоа што е Сити
- Манчини
- Сити не го личи два пати по ред

Но, квалитетот (by far the best squad in UK) може да го занемари сето тоа тривијално гледиште.

Потоа следува Челси, па тек после Челси го ставам Манчестер Јунајтед. Да не речам, овие три тима за титула би се бореле.

Тимови од втор ред се Тотенхем и Арсенал.

Се друго е боранија.

Секако, фудбал е, и се е можно, па затоа би рекол дека можно е да се направи трансфер на една или на двете екипи од втор ред (Арсенал и Тотенхем) со некои екипи од боранијата, како на пример Ливерпул и Њукасл.

А би сакал да биде Ливерпул.
But the way things are going i don't know.

И така.

GGMC!:icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
И на денот на почетокот на новата сезона, моите проценки.

Мислам дека Сити има најголеми шанси да стане шампион на Енглеска земја пролетерска. Не го ставам сигурен како шампион од неколку причини:
- тоа што е Сити
- Манчини
- Сити не го личи два пати по ред

Но, квалитетот (by far the best squad in UK) може да го занемари сето тоа тривијално гледиште.

Потоа следува Челси, па тек после Челси го ставам Манчестер Јунајтед. Да не речам, овие три тима за титула би се бореле.

Тимови од втор ред се Тотенхем и Арсенал.

Се друго е боранија.

Секако, фудбал е, и се е можно, па затоа би рекол дека можно е да се направи трансфер на една или на двете екипи од втор ред (Арсенал и Тотенхем) со некои екипи од боранијата, како на пример Ливерпул и Њукасл.

А би сакал да биде Ливерпул.
But the way things are going i don't know.

И така.

GGMC!:icon_mrgr:
Имаме нов фан на Ман Шити, честито!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Koooooooonechno dojde denot... There for the lads!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Пристигна денот кога за викенд важи само да се гледа клубот (во случајов да се бара стрим по нет, ама тоа е!). Поздрав до сите форумџии и фанови! Нека биде жустро и да се јадеме цела сезона.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Дојде и денот кога почнува новата сезона во Премиер лигата еве ги моите прогнози и очекувања од оваа нова сезона:
Како најсериозни кандидати за титулата се тимовите од Манчестер (Јунајтед и Сити) бидејќи имаат уиграни екипи, а Јунајтед ќе бидат и многу посилни од лани бидејќи ги доведоа двајцата најдобри играчи од ланската сезона од топ 3 лигите во Европа, додека Сити иако ова лето освен Родвел кој е голем талент не доведе никој друг (ама не им се ни потребни засулувања) очекувам и тие да бидат подобри од лани пошто веќе им се уигра екипата. Како трет кандидат за екипата кој може да им парира на тимвите од Манчестер според мене ќе биде Челзи, но бидејќи имаат многу нови играчи во тимот не знам дали ќе може уште оваа година да атакува на титулата ама во топ 3 сигурно ќе заврши според мене и како фаварити од сенака кој можат да направат изненадување ги ставам Тотенхем и Арсенал, а исто така ќе биде интересна битката и за 4-то место каде 4-5 екипи ќе бидат во конкуренција. Не очекува уште една интересна сезона, па на сите нека им е со среќа и најдобриот (Манчестер Јунајтед ) нека ја освои титулата. :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
The battle can begin.

Со среќа на сите фанови,не очекува уште една интересна сезона.Денес почнува најјаката лига во светот,најомилената моја,па да гази мојот тим :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Here we go again . Еmotions are back again .

Со среќа на секој тим , дури и на онај што би завршил последен на табелата , и најдобриот нека ја освое Премиер Лига :)

П.С : Само едно ми е криво , што Дрогба нема повеќе да ги тресе мрежите во Англија :(.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Евертон се при крај со трансферот на Миралас и сакаат да го донесат Адам од Ливерпул.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ух мераци ... денес ЕПЛ почнуе ,а вие 129 страни имате пишано ... осеќам ќе ја бојкотира некој темава до декември :icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Croatian newspaper Večernji List claim Real Madrid have ended negotiations and walked away from the Modrić deal "due to the antics of Levy".

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Епа почнува лудилото....
Моја проценка е оти Јунајтед ќе ја освои титулата, имаат силна екипа, го имаат и ферги, мислам оти меѓу тие две би се водела битката за трофејот Челси би завршил трет Арсенал четврт, е после 5-6-7 Тотенехем, Ливерпул, Њукасл итн итн....
на дното очекувам Норич, Свонси да се борат жестокот за опстанок, но ќе видиме....
Со среќа нека му е на секоја екипа и нека победи најдобриот, а нека испадни најлошиот.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom