Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас не ни сакам да се врати. Само онака ме интересира што мислите вие што го сакате
Па не дека праша....како и да е......нормално е да се има различни мислења.....јас сепак би го примил во тим....иако, ќе повторам не знам тој со кој образ би го облекол пак црвениот дрес, со кој образ би застанал пред коп...со кој образ би побарал да му се пее повторно песната...со кој образ би го бацил амблемот кога/ако даде гол.....со кој образ би излегол на интервју и би го величел клубот......!!! Рака на срце, година дена, ни еден лош збор ни за клубот, ни за бившите соиграчи, уште помалку за фановите и навивачите....напротив..!!!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не ми се јасни навивачите на Ливерпул, како можат да го мразат Торес, човекот најдобрите години од неговата кариера ги играше за нив, кога го тражеа најголемите клубови остана верен на Ливерпул, после светско се појави со шал од Ливерпул иако имаше понуда од Челси уште тогаш, и остана пак во Ливерпул и кога виде дека неможе ништо да освои со Ливерпул премина во Челси со надеж дека ке може да освои некоја титула, можеби се заебал ама тоа е тоа, и сега навивачите на Ливерпул ги оставил на цедило, зошто него мразите Алонсо, Овен и остали кои си заминаа од Ливерпул... стварно не сте ми јасни!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.042
Па не дека праша....како и да е......нормално е да се има различни мислења.....јас сепак би го примил во тим....иако, ќе повторам не знам тој со кој образ би го облекол пак црвениот дрес, со кој образ би застанал пред коп...со кој образ би побарал да му се пее повторно песната...со кој образ би го бацил амблемот кога/ако даде гол.....со кој образ би излегол на интервју и би го величел клубот......!!! Рака на срце, година дена, ни еден лош збор ни за клубот, ни за бившите соиграчи, уште помалку за фановите и навивачите....напротив..!!!
Безразлика дали рекол или не. Тој за мене е предавник и таков ќе остани до крајот на неговиот живот.
--- надополнето: 14 декември 2011 во 16:25 ---
Не ми се јасни навивачите на Ливерпул, како можат да го мразат Торес, човекот најдобрите години од неговата кариера ги играше за нив, кога го тражеа најголемите клубови остана верен на Ливерпул, после светско се појави со шал од Ливерпул иако имаше понуда од Челси уште тогаш, и остана пак во Ливерпул и кога виде дека неможе ништо да освои со Ливерпул премина во Челси со надеж дека ке може да освои некоја титула, можеби се заебал ама тоа е тоа, и сега навивачите на Ливерпул ги оставил на цедило, зошто него мразите Алонсо, Овен и остали кои си заминаа од Ливерпул... стварно не сте ми јасни!!!
Сигурен си? Овен,Торес,Маскерано - се се тоа предавници и ѓубриња од луѓе. Никакви патетични и мизерни створења. Алонсо е друго. Ни него не го сакам премногу ама ајде барем немам толкава омраза кон него.. Други беа неговите причини. А за ова со Торес ова ќе ти го кажам: Пошто си за Челзи ајде вака. Нека поигра Мата некоја сезона кај вас па нека оди во Јунајтед па после ако ти го сакаш него јас исто ќе го засакам Торес. Не знам каков друг пример со друг играч би ти дал пошто и Тери и Лампард да заминат сега не ќе да е исто - пред залез на кариерите се затоа вака

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Сигурен си? Овен,Торес,Маскерано - се се тоа предавници и ѓубриња од луѓе. Никакви патетични и мизерни створења. Алонсо е друго. Ни него не го сакам премногу ама ајде барем немам толкава омраза кон него.. Други беа неговите причини. А за ова со Торес ова ќе ти го кажам: Пошто си за Челзи ајде вака. Нека поигра Мата некоја сезона кај вас па нека оди во Јунајтед па после ако ти го сакаш него јас исто ќе го засакам Торес. Не знам каков друг пример со друг играч би ти дал пошто и Тери и Лампард да заминат сега не ќе да е исто - пред залез на кариерите се затоа вака
Вака, друже да не дојдеше Роман во Челси иако беше клуб кој константно беше во прогрес, тешко дека ке ги задржевме играчишта како Лампард, Тери..., а уште потешко дека ке ги доведевме Дрогба, Есиен, Мата... така да јас како навивач на Челси ке сватев ако Лампард или Тери направеа трансфер во Реал ако Челси се бореше за пласман во ЛЕ, така да немој да ме сфатиш погрешно но тоа е реалноста, со чест на исклучоци како што се Џерард!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Безразлика дали рекол или не. Тој за мене е предавник и таков ќе остани до крајот на неговиот живот.
--- надополнето: 14 декември 2011 во 16:25 ---

Чекај бе брат, ти на дрога да не си...и ако си на некоја, дај кажи, сподели ја.....како можеш да му се налутиш на некој играч зошто си отишол од реално неконкурентен тим....абе тој игра да освојува.....секој игра да освојува....убаво ти кажа Pixa.......остана во добро и во лошо во тимот....ќе излажам ако кажам дека не сум му посакал лоши работи да му се случат....но, во афект.....со смирена глава...со раширени раце би го примил назад во тимот.....се бореше 3.5 години....го лажеа....буквално го лажеа....дури му го избркаа и менаџерот кој што беше најблиску до освојување на ПЛ...и донесоа некој си ебан Рој Хоџсон......што да праи....што би праел ти....би останал и би играл од љубов...да...зошто тоа е тимот з кој што навиваш цел живот...а ако е некој рандом тим.....зошто и не би сменил.....наведи ми причина РЕАЛНА причина зошто не би сменил...и не би отишол во тим што секоја година реално конкурира....тим во кој што се инвестира.....се вложува......ЗОШТО?! Знам, мене како и сите фанови ги боли...и тебе те боли...што отиде во конкурент на тимот...ама не гледај толку субјективно.....погледни од страна, дај и малку објективна слика на ситуацијата....уште подобро, погледни од негова перспектива.....
--- надополнето: 14 декември 2011 во 16:45 ---
Плус, како може да го сереш Чаби Алонсо.......дали си ти при здрав разум бе брат....човекот игра во животна форма.....невиден играч од средниот ред....МОЗОК....а Бенитез, ќе барал замена.....ни помалку ни повеќе Герет Бери.....трансферот пропаѓа...ама размислувањето на Чаби е следното....што барам тука, кога играм во животна форма а мене ми бараат замена......и година дена после тоа, доаѓа понуда од ТИМОТ...ни помалку ни повеќе, Р. Мадрид......зошто би ја одбил....?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Неколку статистики :)

Luis Suarez has hit the woodwork 17 times in his last 41 league apps; more than Arsenal (15) & Man Utd (14) in their last 41 league games.

Torres v RVP - Starts: 6 v 14, Goals: 2 v 15, Assists: 1 v 4, Shots per game: 1.8 v 4.5, Key passes pg: 0.5 v 2.1, Dribbles pg: 1.4 v 1.2, Avg passes per game: 17.1 v 28.3, Pass completion rate: 74.5% v 78.5%

Torres v Arshavin - Goals per game: 0.18 v 0.08, Shots per game: 1.4 v 1.6, Key passes per game: 0.5 v 1, Average pass acc: 74.5% v 74%.
Torres v Chamakh - Goals per game: 0.18 v 0.16, Shots per game: 1.4 v 0.7, Key passes per game: 0.5 v none, Average pass acc: 74.5% v 71.2%.

Шамак е дрво неделкано...

No side in Europe's top 5 leagues have averaged less possession at home this season than Blackburn (38.4%)

1487 - Stoke City have made fewer passes than any other team in the Europa League this season. Export.

No side in the Premier League has had as high a pass success rate in games away from home this season as Swansea (85.7%)

Rory Delap & Vincent Kompany: The only two players to have scored 2 goals from 2 shots on target in the Premier League this season

Wayne Rooney: Had gone 9 games and 37 shots between scoring against Chelsea and his brace against Wolves

Тимот на сезоната според игрите досега.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Тоа е тоа во глобала составот, се брка статистика и рејтинг. А и богами ова се најаките момци сезонава во премиер, оди лигава надоле дефинитивно.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Одбраната е калакурница :)
Средниот ред и нападот горе доле е таман

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро де според статистика е ова. Што бара Модриќ ондак пред Лукас Леива? ЛЛ ко на дроги играше од август до повредата. Ви кажа Топче убаво дека ова е според статистиките, пуно неправилности има.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Неколку статистики :)

Luis Suarez has hit the woodwork 17 times in his last 41 league apps; more than Arsenal (15) & Man Utd (14) in their last 41 league games.

Torres v RVP - Starts: 6 v 14, Goals: 2 v 15, Assists: 1 v 4, Shots per game: 1.8 v 4.5, Key passes pg: 0.5 v 2.1, Dribbles pg: 1.4 v 1.2, Avg passes per game: 17.1 v 28.3, Pass completion rate: 74.5% v 78.5%

Torres v Arshavin - Goals per game: 0.18 v 0.08, Shots per game: 1.4 v 1.6, Key passes per game: 0.5 v 1, Average pass acc: 74.5% v 74%.
Torres v Chamakh - Goals per game: 0.18 v 0.16, Shots per game: 1.4 v 0.7, Key passes per game: 0.5 v none, Average pass acc: 74.5% v 71.2%.

Шамак е дрво неделкано...

No side in Europe's top 5 leagues have averaged less possession at home this season than Blackburn (38.4%)

1487 - Stoke City have made fewer passes than any other team in the Europa League this season. Export.

No side in the Premier League has had as high a pass success rate in games away from home this season as Swansea (85.7%)

Rory Delap & Vincent Kompany: The only two players to have scored 2 goals from 2 shots on target in the Premier League this season

Wayne Rooney: Had gone 9 games and 37 shots between scoring against Chelsea and his brace against Wolves

Тимот на сезоната според игрите досега.

Glupa mi e malce tabelava.Na primer ako nekoj od Celzi trebase da bide toa e Mata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom