xochipilli
Војвода
- Член од
- 29 јули 2006
- Мислења
- 426
- Поени од реакции
- 116
Ди Матео покажа како се паркира автобус.
Гарантиравте и за Анчелоти "More than special" ова она... Па после некое време каравте врневте по свињата,се си мислам и овој ќе го најде таква судбина....Во ред, и тоа држи вода што велиш, плус никој не рече дека Кагава е лош играч.
Но зошто со толку скептицизам и потецнување кон Ди Матео? Роби во сите битни мечеви извади победи, покажа огромна фудбалска интелигентност и страшна способност да извади максимум од играчи како Босингва и Калу? Зошто мислиш дека тоа не би можел да го направи со Хазард и да го направи еден од најдобрите играчи во светот?
Потполно те разбирам дека не си запознаен со квалитетите на Роби и со начинот на кој тренира, но еве јас како фан на Челзи, ти гарантирам дека се работи за извонреден тренер кој ќе биде еден од најдобрите во идните години.
ЗАКОН!EPIC!
![]()
![]()
NE!Дечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул![]()
Не ливерпул, него цела премиер лига ќе пропаднеДечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул![]()
Си се уплаши да не стварно ни тргне?
Не, страв ми е да не испаднете од лига, после ќе нема кој да ја бојкотира темава.Си се уплаши да не стварно ни тргне?![]()
Уплати 500 ки кај мене за да ти дам потврда дека се согласувам да отвориш тема....Дечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул![]()