Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Ди Матео покажа како се паркира автобус.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Во ред, и тоа држи вода што велиш, плус никој не рече дека Кагава е лош играч.
Но зошто со толку скептицизам и потецнување кон Ди Матео? Роби во сите битни мечеви извади победи, покажа огромна фудбалска интелигентност и страшна способност да извади максимум од играчи како Босингва и Калу? Зошто мислиш дека тоа не би можел да го направи со Хазард и да го направи еден од најдобрите играчи во светот?
Потполно те разбирам дека не си запознаен со квалитетите на Роби и со начинот на кој тренира, но еве јас како фан на Челзи, ти гарантирам дека се работи за извонреден тренер кој ќе биде еден од најдобрите во идните години.
Гарантиравте и за Анчелоти "More than special" ова она... Па после некое време каравте врневте по свињата,се си мислам и овој ќе го најде таква судбина....
Гаранција во ништо нема ;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
E умре тоа време кога се земаше 15 годишни таленти. Му дојде памет на Арсенчо па еве втора сезона по ред се купува зрели фудбалери.:)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Дечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул :)
NE!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.790
Поени од реакции
11.375
Не ливерпул, него цела премиер лига ќе пропадне :icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Какво пропаѓање, ние уште појака лига ќе ја напрајме јас ако отворам тема :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уплати 500 ки кај мене за да ти дам потврда дека се согласувам да отвориш тема....

Отвори бе слободно :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom