..pече и остана жив.Giroud: "I've come to Arsenal to win more trophies. But one thing at a time. I want to improve as a player."
He came to Arsenal to win trophies guys.
..pече и остана жив.Giroud: "I've come to Arsenal to win more trophies. But one thing at a time. I want to improve as a player."
He came to Arsenal to win trophies guys.
Абе неможеАко нема други кандидати ќе ми кажите кога да ја отворам темата ( по мое негде на крај на Јули, почеток на Август).....
Треба некој ред да се направи, секоја година од различен тим навивачи да отвораат и да си се врти во круг^ Ондак јас ја отварам ..
Ако коп има толку голем мерак нека ја отвара, ама нека ја отвори за некој ден, а не дури крајот на Јули.. Доста и беше на оваа..
Aбе не е ни битно кој ќе ја отвори на крај краева.. Мене на времето желба ми беше Фан Клуб: Манчестер Јунајтед да ја отворам.. И ми се исполни, па дури ми се погоди сеа да не се отварат нови теми после 1000ката, па се мојата ќе биде.. ..Треба некој ред да се направи, секоја година од различен тим навивачи да отвораат и да си се врти во круг
Ау извини, ја па мислев само тие што имаат титули у ЛШ може да отвараатАбе неможе
Право да ја отворат темата имаат само фанови на оние тимови кои ќе играат у ЛШ идна година
Прочитај ги правилата
Добар камбекАу извини, ја па мислев само тие што имаат титули у ЛШ може да отвараат
И јас така мислам. Премногу е изедначена лигата сега.....Се врати назад Вест Хем кој се гледа оти има големи амбиции, Вила со Ламберт на кормилото сигурно нема да има вака лоша сезона, тука се стандардно незгодните Евертон, Арсенал и Ливерпул сигурно нема да бидат толку слаби, посебно Арсенал очекувам да се вмеша во борбата за титулаКако што е тргнала работата, следната сезона во Премиер лигата шампионот не би имал повеќе од 70 бодови if u know what i mean