Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Да е жив и здрав бе, одлична вест е ова, се надевам дека ќе може да си живее нормален живот.
За враќање на терен мислам дека е невоможна мисија, после срцев удар, неверувам дека ќе му дозволат такво нешто.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не се прави на Тошо овде, од многу агли се виде дека топката е зад линијата, иако и јас мислев дека не е.
Еткинсон да прави грешки, прави, не викам не, но барем тој не досудува по 1023912 пенала само за да се Челзи врати во игра како што прави Веб за Јунајтед, така да ти немаш право да се буниш за овие судиски одлуки.
Ако некој треба да се буни, тоа се фанови на Тотенхем, никој друг, посебно не фанови на Јунајтед на кои да не им е Веб, во дуели со Челзи тешко дека ќе пркнат некад.
И од положбата кај се наоѓаше Еткинсон и јас би досудил гол, практично немогуќе беше да се процени најточно.
Бла бла бла,а Џон Тери шо изиграваше? Спартакус? Тоа не е фал во напад? :confused:
--- надополнето: 16 април 2012 во 18:35 ---
Final 6 nominees for PFA Player Of The Year. 1. Wayne Rooney 2. RVP 3. Sergio Aguero 4. Scot Parker 5. David Silva 6. Joe Har

A

apidrone

Гостин
PFA player of the Year nominees: S. Aguero R. van Persie, W. Rooney, J. Hart, S. Parker, D. Silva

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам што се глупираат со номинации кога играчите од тимовите во ПЛ веќе изгласаа за ова на почеток на март и се знае кои се добитниците. Очигледно е дека sky bet мора да работи.

Овие PFA затоа ми се најглупите награди што постојат, ама ако веќе мора да се бира од овие, мој избор е РвП а за млад играч Агуеро, со honorable mentions за Крул и Еванс кој солидно го замени Видиќ во одбраната.
--- надополнето: 16 април 2012 во 18:48 ---
Еј и Мата го заборавив ама не знам дали има 23 год.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
PFA Player of the Year shortlist: Joe Hart, Sergio Aguero, David Silva, Wayne Rooney, Robin Van Persie, Scott Parker.

PFA Young Player of the Year shortlist: Danny Welbeck, Daniel Sturridge, Alex Oxlade-Chamberlain, Kyle Walker, Sergio Aguero and Gareth Bale
:facepalm::facepalm::facepalm:
И најглупо нешто ми е, еден исти фудбалер да го има во две различни категории.
Агуеро со 23 години сеуште се смета за млад.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
тапа се номинацииве според мене..
По мое мислење треба РВП да освои.
А за најмлад Агуеро

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Скот Паркер жити се, сезонава е далеку од ланската и не заслужува да биде во изборот, и Сонг и Артета и Јаја Туре и Сколс се подобри од него сезонава дури и статистички гледано а сигурен сум дека има и други (не го пратев Челзи незнам како играле нивните средњаци а и Леива беше 100 пати подобар од него додека играше)

Агуеро и Бејл у млади играчи на годината :eek:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ок де, го мрзиш Тотенхем, со тоа го мрзиш секој нивен играч, ама нема потреба да трескаш глупости. Фала :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Правилото е да си имал 23 години на денот кога започна сезоната.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Номинацииве вриштат, Скот Паркер?!, Агеро млад играч.

Може да звучи пристрасно ама Артета и Сонг во секој поглед, статистички и играчи беа подобри сезонава од Паркер. А каде е Мата, го нема ни во една категорија

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Никој не разбира дека работата на Паркер не е да асистира и дава голови...
Коментираат за Паркер, а не изгледале 5/6 утакмици на Тотенхем.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ок де, го мрзиш Тотенхем, со тоа го мрзиш секој нивен играч, ама нема потреба да трескаш глупости. Фала :)
Го мрзам Тотенхем ама единствен играч кој го почитувам од тој тим е токму Паркер.

Ајде да видиме статистика и тоа само помеѓу Сонг и Паркер - двајцата се дефанзивни средњаци.

Паркер изиграл само 20 натпревари цела сезона во ПЛ нема гол нема асистенција
Сонг изиграл 29 натпревари има 1 гол и 11 асистенции - позиција дефанзивен централен

И како тоа Паркер е подобар од Сонг? Или Паркер автоматски добива + бодови поради тоа што е енглез?
Не ме јеби, сезонава Паркер не е најдобар дефанзивен средњак во ПЛ и никој неможе да ме убеди во тоа а најмалку треба да се најде на листа од 6 најдобри играчи воопшто во ПЛ каде подобри од него сезонава беа еден куп други (Мата, Модрич, Јаја Туре, Демпси, Ба, Кабаје итн итн)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom