Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
И да беше гол пред тоа требаше фаул во напад да се свири така да џабе расправа, залудно е, помина тоа и факт е дека беше судиска грешка и помош за Челзи!
И да беше гол пред тоа требаше фаул во напад да се свири така да џабе расправа, залудно е, помина тоа и факт е дека беше судиска грешка и помош за Челзи!
Не видов пенали досудени кај дајвовите на Дрогба и Торес (плус ова е кога играше во Ливерпул)Не е сам, има конкуренција
Имал од кого да учи![]()
Не се правам, ама не се прави ни ти зошто сега фудбалот е таков, Барса на дајв се најдобра екипа и ни сите дајвови не можат да го сокријат тоа.Не видов пенали досудени кај дајвовите на Дрогба и Торес (плус ова е кога играше во Ливерпул)..Јанг 2 кола по ред глуми пенали,не се прај и ти сега![]()
Сликите ги ставив за заебанција иначе,не се палете одмаНе се правам, ама не се прави ни ти зошто сега фудбалот е таков, Барса на дајв се најдобра екипа и ни сите дајвови не можат да го сокријат тоа.
Јас тоа го викам "снаџи се па живи"!
Се додека не воведат казни за дајв, џабе праеме муабет јас и ти![]()
И ? Како прво, фаулот на Тери ! Како второ аголот на камерата не открива дали е гол, нормално бидејќи не е.
секако Бати гол го заборавив..и тој беше страшен..Ван Нистерлој беше невиден голгетер но не беше така атрактивен ко споменатите двајца и не даваше голови вон шеснаесетникот..плус не беше којзнае колку брз..овие се перфекција!Батистута?
ван Нистелрој?
Златен бе од што сте толку јака екипа,или ЕКИПИШТЕ ни на малото прсте не ве клавам иначе...Да не е дедо, баба ќе беше.
Ех хејтерчиња бе..
Како последно оди на ОЧНО !!И ? Како прво, фаулот на Тери ! Како второ аголот на камерата не открива дали е гол, нормално бидејќи не е.
Не се прави на Тошо овде, од многу агли се виде дека топката е зад линијата, иако и јас мислев дека не е.Златен бе од што сте толку јака екипа,или ЕКИПИШТЕ ни на малото прсте не ве клавам иначе...
Кој хејтерчиња бе, зарем не си свесен дека собори со него фудбалери на тотенхем,не е тоа фал во напад,туку чим Еткинсон е се знае 90% е победа на Челзи.
Лесно е пеналите да ги спомнеш (првиот да не не беше случајно?) а не ги спомнуваш од лани на Олд Трафорд вадењето гз на Ивановиќ кога требаше да му даде црвен уште прво полувреме, играта со рака на Дрогба или Лампард не ми текнува точно во шеснаесетник кога можеше да си даде гол слободно, како и тоа што во 15 минута годинава можевте да играте со играч помалку цел натпревар затоа што не му даде црвен на Кејхил како последен играч по фаулот. Вториот пенал си беше pay back за тој од прошлата година кога Жирков го намести Смолинг кој беше копиљ со 3 настапа тогаш.Не се прави на Тошо овде, од многу агли се виде дека топката е зад линијата, иако и јас мислев дека не е.
Еткинсон да прави грешки, прави, не викам не, но барем тој не досудува по 1023912 пенала само за да се Челзи врати во игра како што прави Веб за Јунајтед, така да ти немаш право да се буниш за овие судиски одлуки.
Ако некој треба да се буни, тоа се фанови на Тотенхем, никој друг, посебно не фанови на Јунајтед на кои да не им е Веб, во дуели со Челзи тешко дека ќе пркнат некад.
И од положбата кај се наоѓаше Еткинсон и јас би досудил гол, практично немогуќе беше да се процени најточно.