Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Не е сам, има конкуренција

Имал од кого да учи :icon_lol:
Не видов пенали досудени кај дајвовите на Дрогба и Торес (плус ова е кога играше во Ливерпул)
Јанг 2 кола по ред глуми пенали,не се прај и ти сега :rolleyes::rolleyes:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не видов пенали досудени кај дајвовите на Дрогба и Торес (плус ова е кога играше во Ливерпул)..Јанг 2 кола по ред глуми пенали,не се прај и ти сега :rolleyes::rolleyes:
Не се правам, ама не се прави ни ти зошто сега фудбалот е таков, Барса на дајв се најдобра екипа и ни сите дајвови не можат да го сокријат тоа.
Јас тоа го викам "снаџи се па живи"!
Се додека не воведат казни за дајв, џабе праеме муабет јас и ти :P

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Не се правам, ама не се прави ни ти зошто сега фудбалот е таков, Барса на дајв се најдобра екипа и ни сите дајвови не можат да го сокријат тоа.
Јас тоа го викам "снаџи се па живи"!
Се додека не воведат казни за дајв, џабе праеме муабет јас и ти :P
Сликите ги ставив за заебанција иначе,не се палете одма :D:D
Кога може да се ставаат по 1000 слики за Торес на ден,ке може и овакви слики да седат на форумов

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај барем после ова Тери нема да дава изјави секој мај дека цел свет е против Челзи :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Батистута?
ван Нистелрој?
секако Бати гол го заборавив..и тој беше страшен..Ван Нистерлој беше невиден голгетер но не беше така атрактивен ко споменатите двајца и не даваше голови вон шеснаесетникот..плус не беше којзнае колку брз..овие се перфекција!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да не е дедо, баба ќе беше.
Ех хејтерчиња бе..
Златен бе од што сте толку јака екипа,или ЕКИПИШТЕ ни на малото прсте не ве клавам иначе... :icon_mrgr:
Кој хејтерчиња бе, зарем не си свесен дека собори со него фудбалери на тотенхем,не е тоа фал во напад,туку чим Еткинсон е се знае 90% е победа на Челзи.

H

HoT IcE

Гостин
Златен бе од што сте толку јака екипа,или ЕКИПИШТЕ ни на малото прсте не ве клавам иначе... :icon_mrgr:
Кој хејтерчиња бе, зарем не си свесен дека собори со него фудбалери на тотенхем,не е тоа фал во напад,туку чим Еткинсон е се знае 90% е победа на Челзи.
Не се прави на Тошо овде, од многу агли се виде дека топката е зад линијата, иако и јас мислев дека не е.
Еткинсон да прави грешки, прави, не викам не, но барем тој не досудува по 1023912 пенала само за да се Челзи врати во игра како што прави Веб за Јунајтед, така да ти немаш право да се буниш за овие судиски одлуки.
Ако некој треба да се буни, тоа се фанови на Тотенхем, никој друг, посебно не фанови на Јунајтед на кои да не им е Веб, во дуели со Челзи тешко дека ќе пркнат некад.
И од положбата кај се наоѓаше Еткинсон и јас би досудил гол, практично немогуќе беше да се процени најточно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се прави на Тошо овде, од многу агли се виде дека топката е зад линијата, иако и јас мислев дека не е.
Еткинсон да прави грешки, прави, не викам не, но барем тој не досудува по 1023912 пенала само за да се Челзи врати во игра како што прави Веб за Јунајтед, така да ти немаш право да се буниш за овие судиски одлуки.
Ако некој треба да се буни, тоа се фанови на Тотенхем, никој друг, посебно не фанови на Јунајтед на кои да не им е Веб, во дуели со Челзи тешко дека ќе пркнат некад.
И од положбата кај се наоѓаше Еткинсон и јас би досудил гол, практично немогуќе беше да се процени најточно.
Лесно е пеналите да ги спомнеш (првиот да не не беше случајно?) а не ги спомнуваш од лани на Олд Трафорд вадењето гз на Ивановиќ кога требаше да му даде црвен уште прво полувреме, играта со рака на Дрогба или Лампард не ми текнува точно во шеснаесетник кога можеше да си даде гол слободно, како и тоа што во 15 минута годинава можевте да играте со играч помалку цел натпревар затоа што не му даде црвен на Кејхил како последен играч по фаулот. Вториот пенал си беше pay back за тој од прошлата година кога Жирков го намести Смолинг кој беше копиљ со 3 настапа тогаш.

Не ми е поентата да се караме ко мали деца на кој му помагал судијата а на кој нема ама ако направите една мала ретроспектива, ќе видите дека Веб бил многу наклонет и кон вашиот тим и во мечевите против нас и во други дуели ако веќе одиме со помагање на судии. Исто како што на нас истиот тој Веб ни има заебано 300 други натревари за кои имам сто пати пишано ама очигледно не одговараат тие аргументи.

Затоа излишно е да го користите Веб како некаков си штит. А за Аткинсон не правам муабет.

Гол или не гол тоа вчера, треба да има гол технологија и вие фановите на Челзи за овие одлуки сте најмалку виновни. Зборам вака затоа што и Тери си кажа дека тоа вчера не било гол, сликиве викаат друго. Имавте среќа Аткинсон во моментот да го признае како гол и тоа е тоа, затоа што лесно можеше да каже дека е фаул во напад од Тери или некој од играчите на Тотенхем да ја избаци топката и да продолжи натпреварот.

Со среќа во финалето во ФА купот и против Барса деновиве. :)

H

HoT IcE

Гостин
Па да, тотално си во право, поентата е дека сите прават грешки, и некој користи, некој губи.
Како што ти спомна за Веб, дека ви заебал многу натпревари, јас ќе кажам исто и за Еткинсон, но намерно му пишав така на членот А.М, затоа што немаше реален пост, туку само хејташе и маваше по Челзи, па на негово ниво му пишав и вратив како Челзи бил директно оштетен од судии.

За против Барселона навистина ќе биде потребна среќа, кај нив е веќе друга ситуација со судии, со години наназад Барселона е потпомнувана во ЛШ, за во Примера не знам, знам дека годинава во Примера претрпеа многу грешки на судии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom