На Ари му се заканува 6 месечен затвор. Менталниот отворил нелегална сметка на некои од островите на име на неговото куче. Луд бе
Не е фер. Хауард има изиграно повеќеНе се нервирајте фанови на Челзи и Ливерпул
Те разбирам, и самиот си знаеш дека твојата екипа за ништо не ја бива, па сеа се бориш ко војвода за оваа екипа, и самиот знаеш дека не си во право.....Ај цел тим на Манчестер Сити нека го казнат со по 4 натпревари ако не.. Да може Јунајтед да освои и ФА да бидат задоволни
Разбирам Балотели да добиеше црвен на натпреварот,ама ова е веќе очигледно..
А што ти е поентата, што сакаш да кажеш дека не заслужува?Ај цел тим на Манчестер Сити нека го казнат со по 4 натпревари ако не.. Да може Јунајтед да освои и ФА да бидат задоволни
Разбирам Балотели да добиеше црвен на натпреварот,ама ова е веќе очигледно..
Mislam deka saka da kaze deka namerno ne mu dal Veb crven zaso taka ke pauzira 1 mec i da mu pomogne na United, vaka od FA 4 meca mu se fatijaА што ти е поентата, што сакаш да кажеш дека не заслужува?
Ова е за повеќе од 4 натпревари, можеше сериозно да го повреди... Јас сум за да се воведе некој систем за казнување за неспортски потези посебно вакви дивјачки...
прв испад нека биде 5 натпревари, втор 10, трет 20...
Па да видиме колку фудбалери ќе глумат мангупи
Поентата е што ова да го направеше некој Англичанец ке добиеше најмногу 2 натпревари казна.. Треба истите правила да важат за сите. Ако сте ги гледале Стоук секој втор натпревар вакви работи прават и ретко добиваат казни .А што ти е поентата, што сакаш да кажеш дека не заслужува?
Ова е за повеќе од 4 натпревари, можеше сериозно да го повреди... Јас сум за да се воведе некој систем за казнување за неспортски потези посебно вакви дивјачки...
прв испад нека биде 5 натпревари, втор 10, трет 20...
Па да видиме колку фудбалери ќе глумат мангупи
Си научил Стоук играле груб фудбал , дај некое посвежо доказче да видам , пошто јас последниве утакмици на Стоук сите ги имам гледано па нз кај цапале луѓе под нозе...Поентата е што ова да го направеше некој Англичанец ке добиеше најмногу 2 натпревари казна.. Треба истите правила да важат за сите. Ако сте ги гледале Стоук секој втор натпревар вакви работи прават и ретко добиваат казни .
Груба игра или груб ≠ Намерен старт со идеја да повредиш некојПоентата е што ова да го направеше некој Англичанец ке добиеше најмногу 2 натпревари казна.. Треба истите правила да важат за сите. Ако сте ги гледале Стоук секој втор натпревар вакви работи прават и ретко добиваат казни .
Регуларен пенал беше, и она претходно беше чист црвен а Бало се извлече, не би требало да биде суспендиран зашто и судијата примети а ништо не санкционираше, бар ФА до сега тоа го користеа ко објаснување зашто одредени фудбалери не биле казнети.
Како и да е чиста и заслужена победа на Сити, она на крај на Дефо едноставно на најбрутален начин го казнија, а и не е Дефо крив, топката што ја доби не беше најидеална, овој со крајни напори ја стигна и мислам дека закасни со пасот Бејл.