Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.851
- Поени од реакции
- 11.510
Така некој да стартува на тебе па да ти каже случајно беше сине, јбг се деси, а ти непокретен...и ај сеа?Се случува, не е намерно.
Така некој да стартува на тебе па да ти каже случајно беше сине, јбг се деси, а ти непокретен...и ај сеа?Се случува, не е намерно.
Матераци...................Ејј шо мразам такви неандрталци како Ван Бомел и Де Јонг..
На Холдем...затоа и го пропушти СП дечкото...финалето на светско требаше директен црвен да добие... гледајте го стартот и уште после тоа дига раце у стил не сум крив ништо гнасно копиле...
а и пред светско му ја скрши ногата на еден американец на пријателска утакмица...
Тоа би било најфер и најреално. Ако веќе сјебал на некого кариера не е лошо со иста мера и на него, само што после таа суспензија ќе биде одморен и не се враќа од повреда, а повредениот може и да не заигра што е трагично.Добар беше предлогот на Платини...Колку време ќе биде АУТ играчот на кој си му ја ебал ногата, толку и ти ќе имаш забрана за играње.
Точно,супер предлог.Добар беше предлогот на Платини...Колку време ќе биде АУТ играчот на кој си му ја ебал ногата, толку и ти ќе имаш забрана за играње.
Само Рој Кин за Де Јонг. Ке го средеше одма да играше уште
Haaland is often remembered for his feud with Roy Keane. In 1997, when Manchester United were losing to Haaland's Leeds, Keane attempted to tackle Haaland late in the game. In the process, Keane injured his anterior cruciate ligament. As Keane lay prone on the ground, Haaland criticised Keane for the tackle and suggested that he was feigning injury to avoid punishment. Keane was booked as he was stretchered off the field. Three and a half years later, in 2001, Keane fouled Haaland, high up on his right knee. Initially, Keane was simply fined 5,000 and received a three-match ban. However, in his biography he admitted that he wanted to "hurt" Haaland as revenge for the taunting he received years previously. After this revelation, Keane received an additional five game ban, and 150,000 fine. Haaland retired through injury, co-incidentally to the other knee, in 2002.